Právě vysíláme

Prošli byste u Jennifer Aniston? Herečka prozradila, jaké vlastnosti musí mít její ideální partner

2. října 2021 9:10
Prošli byste u Jennifer Aniston? Herečka prozradila, jaké vlastnosti musí mít její ideální partner

Jennifer Aniston stále nenašla svého vyvoleného. Po rozvodu s Justinem Therouxem oficiálně zatím s nikým nerandila. Spekulovalo se sice o vztahu mezi ní a Davidem Schwimmerem, ten však dvojice nikdy nepotvrdila. Ve své Morning Show nyní prozradila, jaké vlastnosti by měl mít její ideální partner.

Jennifer Aniston nemá v lásce příliš štěstí. Sedm let byla v daná za Brada Pitta, dalších šest za Justina Therouxe, s oběma muži jí však manželství nevydrželo a ona tak svého ideálního partnera stále hledá. Chvíli se sice spekulovalo, že momentálně randí s Davidem Schwimmerem alias RossemPřátel, dvojice však uvedla, že spolu nic nemá.

Lásku tak hledá herečka i nadále. Ve své Morning Show nyní prozradila, jaké by měl mít její ideální partner vlastnosti. Zaprvé by měl její potencionální muž umět dobře líbat. Je také důležité, aby byl vtipný a uměl vést konverzaci. Zároveň musí být sebevědomý, ale ne namyšlený. A zásadní pro herečku také je, aby byl štědrý.

Třešničkou na dortu by pro herečku bylo, kdyby měl její partner v lásce cvičení. Ne kvůli vzhledu, ale protože si přeje, aby zůstal dlouho vitální a ona ho nemusela v osmdesátce tahat na vozíčku.

Pokud tedy splňujete veškeré vlastnosti, neváhejte se hvězdě Přátel ozvat. Aktuálně je totiž singl.

Články, které by tě mohly zajímat