Právě vysíláme

První slova rodiny Matthew Perryho. Jsme zdrcení, napsala

30. října 2023 11:17
První slova rodiny Matthew Perryho. Jsme zdrcení, napsala

Matthew Perry, známý pro svou roli Chandlera Binga v seriálu Přátelé, zemřel v sobotu 28. října. Oficiální příčina jeho smrti zatím nebyla stanovena, vše ale nasvědčuje tomu, že utonul poté, co dostal infarkt, ve vířivce. „Jsme zdrcení,“ uvedla hercova rodina v prohlášení.

Smrt Matthew Perryho byla šokem nejen pro širokou veřejnost, ale také pro jeho blízké okolí. Ačkoliv se herec dlouhodobě léčil se závislosti na alkoholu a drogách, poslední rok měl být nejlepším v jeho životě a zdálo se, že jeho kroky konečně směřují správným směrem. Jenže pak přišla informace o jeho srdeční zástavě a utonutí ve vířivce.

Osudný den – 28. října – si byl Matthew Perry se svými přáteli zahrát dopoledne oblíbený pickleball. Když se v poledních hodinách vrátil, poslal svého asistenta do města, aby mu vyzvedl nový iPhone. Když se kolem čtvrté hodiny odpoledne asistent vrátil, našel Perryho v bezvědomí ve vířivce. Bohužel už mu nebylo pomoci.

V neděli večer vydal magazín People první prohlášení rodiny Perryho. „Jsme zdrceni tragickou ztrátou našeho milovaného syna a bratra. Matthew přinesl do tohoto světa tolik radosti. Všichni jste pro něj tolik znamenali, ceníme si toho obrovského přívalu lásky.“

Herečtí kolegové Perryho ze seriálu Přátelé se k jeho úmrtí zatím nevyjádřili. Na oficiálních facebookových stránkách sitcomu ale stojí: „Jsme zdevastovaní úmrtím Matthew Perryho. Byl pro nás skutečným darem. Myslíme na jeho rodinu, milované a fanoušky.“

Články, které by tě mohly zajímat