Právě vysíláme

Psycholožka potvrdila sexuální zneužívání Johnny Deppem. Návrh na zrušení soudního jednání bylo zamítnuto

4. května 2022 11:10
Psycholožka potvrdila sexuální zneužívání Johnny Deppem. Návrh na zrušení soudního jednání bylo zamítnuto

Soud zamítl žádost Amber Heard na odložení soudního jednání. Bitva mezi Deppem a Heard pokračuje, psycholog herečky potvrdil šokující odhalení.

S uzavřením výslechů žalobce nastal čas, aby začalo dotazování obžalovaného – tedy Amber Heard. V jednu chvíli to vypadalo, že se tak nestane, protože herečky právník Ben Rottenborn podal návrh na zamítnutí procesu. Tvrdil, že Depp selhal ve svém případu a žádná rozumná porota by nemohla rozhodnout v jeho prospěch.

„Ona je násilník,“ řekl Deppův právník Ben Chew, když vystoupil proti návrhu a ukázal prstem na Amber. Soudce Azcarate návrh zamítl a uvedl, že Depp poskytl dostatek důkazů na podporu svých tvrzení.

Bitva psychologů

Svědectví forenzní psycholožky Dawn Hughes začalo po malém dramatu u soudu ve Fairfaxu ve Virginii, kdy herečky tým žádal zamítnutí procesu. Po svědectví od finančního experta, který odhadl, že Deppův ušlý výdělek činí zhruba 40 milionů dolarů, nabraly věci temnější spád. Forenzní psycholožka, jenž svědčila na obhajobu Amber Heard uvedla, že herečka trpěla posttraumatickou stresovou poruchou (PTSD) pramenící z domácího násilí a sexuálního zneužívání. Odmítla také tvrzení, že byl se jednalo o „vzájemné zneužívání“, jak vypověděla jejich manželská poradkyně již dříve v procesu.

Dále u soudu prozradila, co jí Heard řekla o Deppově údajném „vzteku poháněném drogami“. „Když byl pan Depp opilý nebo zdrogovaný, hodil ji na postel, strhl z ní noční košili a pokusil se s ní mít sex,“ uvedla psycholožka a dodala: „Byly chvíle, kdy ji nutil, aby mu dala orální sex, když byl naštvaný. Nebyly to chvíle lásky. Byly to chvíle vzteku. Byly to chvíle dominance, chvíle, kdy se nad ní snažil získat kontrolu.“

Naopak podle forenzní psycholožky Shannon Curry trpěla Amber Heard „histrionickými a hraničními poruchami osobnosti“ a „hrubě zveličenými příznaky posttraumatické poruchy“.  Shannon posuzovala herečky duševní stav po jejím rozchodu s Johnnym Deppem. Uvedla, že se na ni původně obrátil Deppův právní tým, aby pomohla zjistit, zda ve vztahu páru existují důkazy o „intimním partnerském násilí“, ale později byla požádána, aby dokončila „psychologickou analýzu“ herečky, která nevyšla v herečky prospěch.

Více o probíhající soudní bitvě Johnny Deppa s Amber Heard najdeš ZDE!

Články, které by tě mohly zajímat