Právě vysíláme

Reakce slavných na kontroverzní facku na Oscarech se staly hitem internetu

29. března 2022 13:14
Reakce slavných na kontroverzní facku na Oscarech se staly hitem internetu

Poté, co Will Smith udeřil Chrise Rocka během přímého přenosu udílení Oscarů, diváci doma nevěděli, jak reagovat. Celebrity také ne. Podívej se jak, slavné osobnosti reagovali.

Hollywoodský herec během předávacího ceremoniálu vstal ze sedadla v sále a na pódiu dal komikovi Chrisi Rockovi facku. Kontroverzním způsobem reagoval  na vtip o oholené hlavě své manželky Jady Pinkett – Smith, která je nemocná. Za své jednání se již omluvil, jak komikovi Chrisi Rockovi, tak filmové akademii a vyjádřil naději, že jej pozve na udílení zlatých sošek i příští rok.

Dramatický okamžik zastínil nejsledovanější filmovou událost roku. Vtipné meme a příspěvky na sebe nenechaly dlouho čekat. Reakce Nicole Kidman se stala okamžitě hitem internetu. Hollywoodská hvězda seděla s manželem Keithem Urbanem v první řadě a tak měli prvotřídní výhled.

Nicole zachytili fotografové přímo v momentě, kdy Will Smith udeřil Chrise Rocka. Herečce v šoku doslova spadla čelist. Nicole Kidman by měli dát Oscara za nejlepší reakci,“ ocenil herečky výraz uživatel na Twitteru.Nicole Kidman byla my všichni v tu chvíli,“ okomentoval fotografii další uživatel. Podívej se na fotografie do galerie.

Novinář Derek Blasberg sdílel obrázek z oscarové večeře Vanity Fair, na kterém jsou některá z největších hvězd sedící u kulatého stolu a jsou zaneprázdněné googlováním. Co googlují? Novinář na to měl odpověď v popisku: „Všichni u mého stolu na oscarové večeři Vanity Fair šíleně googlují Willa Smitha fackujícího Chrise Rocka.“

Články, které by tě mohly zajímat