Právě vysíláme

Scenáristé AVENGERS: ENDGAME prozradili, zda museli nějakou postavu zabít na příkaz studia

19. května 2019 10:10
Scenáristé AVENGERS: ENDGAME prozradili, zda museli nějakou postavu zabít na příkaz studia

Scenáristé posledních Avengers se v jednom z rozhovorů vyjádřili k tomu, zda museli nějakou z postav zabít na příkaz studia. Článek obsahuje spoilery.

O osudech jednotlivých postav po posledním dílu Avengers se spekulovalo dlouho dopředu. Tak nějak se předpokládalo, že scenáristé museli příběh a dráhy postav podřídit tomu, zda daný herec chce se svou rolí končit, nebo ne.

Christopher Markus a Stephen McFeely to ovšem vyvrátili s tím, že jejich jediným zájmem bylo napsat co nejlepší příběh a osudům postav dát nějaké smysluplné zakončení. Zdá se sice absurdní, že scenáristé zabili někoho, kdo má ke studiu ještě závazky, když se ale zamyslíme…

Black Widow bude mít svůj vlastní film, přestože v Endgame zemřela. V tomto případě půjde o prequel. Gamora zase zemřela v Infinity War, ale její verzi z minulosti jsme viděli v Endgame a narazíme na ni i v pokračování Strážců Galaxie.

Smrt zkrátka v Marvel Universe není nic definitivního a existuje mnoho způsobů, jak se hrdinové mohou vrátit. Tak uvidíme, na koho všeho v dalších fázích Marvel Cinematic Universe narazíme.

 

Zdroj: Variety, Slashfilm

 

Články, které by tě mohly zajímat