Právě vysíláme

Selena Gomez natočila dokument o svých psychických problémech a zveřejnila první ukázku

24. září 2022 13:10
Selena Gomez natočila dokument o svých psychických problémech a zveřejnila první ukázku

Demi Lovato, Justin Bieber i Miley Cyrus o svém životě natočili dokumentární film. Pro stejnou věc se rozhodla i zpěvačka Selena Gomez. Její film ovšem bude přeci jen trochu temnější.

Ačkoliv je Selena známá po celém světě a řadí se mezi nejúspěšnější hvězdy, její soukromí život je značně komplikovaný. Zpěvačka se netají svými psychickými problémy a přiznává boje s depresemi a úzkostmi. V roce 2017 jí dokonce byla diagnostikována bipolární porucha.

O svém psychickém stavu natočila Selena dokumentární film pod názvem Já a moje mysl, který se na světlo světa dostane 2. listopadu a představí jej služba Apple +. „Po letech v záři reflektorů dosahuje Selena Gomez nepředstavitelné hvězdné slávy. Ale právě když dosáhne nového vrcholu, nečekaný zvrat ji stáhne do temnoty. Tento jedinečně syrový a intimní dokument zahrnuje její šestiletou cestu do nového světla,“ stojí v prvních ukázkách.

Selena na svém instagramu představila první teaser. „Já a moje mysl. Někdy si nerozumíme a špatně se nám dýchá, ale svůj život bych neměnila,“ napsala k příspěvku. Jak je podle první ukázky vidět, film půjde hodně do hloubky a ukáže několik důležitých okamžiků ze života slavné zpěvačky.

Články, které by tě mohly zajímat