Právě vysíláme

Sex ve městě: Samantha bude chybět, nahradí ji nebinární herečka

26. května 2021 12:10
Sex ve městě: Samantha bude chybět, nahradí ji nebinární herečka

Oblíbený seriál Sex ve městě se vrátí v deseti epizodách. Natáčet se začne letos v létě a už nyní je jasné, že si v něm nezahraje Kim Cattrall, která si střihla roli Samanthy Jones. Diváci se však mohou těšit hned na tři nové postavy, z nichž jednou bude nebinární Che Diaz.

Sex ve městě se již brzy vrátí na televizní obrazovky. Už dříve tvůrci seriálu oznámili, že v něm nebude účinkovat Kim Cattrall, která si střihla hlavní roli Samanthy Jones. Místo ní se však diváci mohou těšit na tři zcela nové tváře a také herce Chrise Notha alias pana Božského, který se údajně původně do seriálu stejně jako Cattrall nechtěl vrátit.

Výkonní producenti Sarah Jessica Parker a Michael Patrick King se navíc rozhodli udělat seriál více rozmanitý, nové postavy proto nebudou běloši. V hlavní roli například diváci uvidí mexicko-americkou herečku Saru Ramírez, která si střihne roli nebinární Che Diaz. Stejně jako ona vystupuje i Ramírez v reálném životě jako nepohlavní a nechává si onikat.

Sára je jedinečným talentem, zvládá natočit komedii i drama. A my jsme nadšení, že ji můžeme přivítat v naší show,“ uvedl King. Ten zároveň dodal, že scénáristé vysvětlí i odchod Cattrall. „Stejně jako ve skutečném životě někteří lidé přicházejí a jiní odcházejí. Přátelství slábnou a začínají nová.“

Příběh desetidílné série se bude točit kolem žen žijících na prahu padesátky v New Yorku. „Seriál se ukáže jako organický. Přátelé, které máte ve třiceti, totiž nemusíte mít v padesáti,“ uvedl programový ředitel HBO Max Casey Bloys.

Zdroj: DailyMail, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat