Právě vysíláme

Shannen Doherty znovu ukázala realitu. Sdílela video natočené krátce před operací

16. června 2023 9:10
Shannen Doherty znovu ukázala realitu. Sdílela video natočené krátce před operací

Shannen Doherty před několika dny oznámila, že jí rakovina postoupila a má metastáze na mozku. Aktuálně sdílela na sociálních sítích video, na kterém se nachází krátce před operací. „Takhle může rakovina vypadat,“ okomentovala příspěvek.

Bojovnice Shannen Doherty se nevzdává. Již několik let bojuje s rakovinou, která jí v lednu metastázovala do mozku. Pacienti s takovou diagnózou se obecně většinou dožívají tří až šesti měsíců. Herečka i přesto v nedávném rozhovoru pro 7 News prozradila, že věří, že bude nejdéle žijící osobou s rakovinou.

Se svými fanoušky pravidelně sdílí videa z léčby. Aktuálně se podělila o nahrávku ze 16. ledna, která vznikla krátce před její operací. „Měla jsem v hlavě tumor, který chtěli lékaři odstranit, a také plánovali provést biopsii. Snažila jsem se být statečná, ale ve skutečnosti jsem byla vystrašená. Strach mě zcela pohltil. Bála jsem se špatných výsledků, toho, že opustím mámu a jak ji to ovlivní. Bála jsem se toho, že po operaci už to nebudu já,“ popsala herečka.

S rakovinou bojuje Doherty od roku 2015. Nemoc se mnohem agresivněji ozvala v roce 2019, kdy lékaři herečce oznámili, že má rakovinu ve čtvrtém stádiu. PrueČarodějek myslí i na své blízké, kteří jsou jí v těžkých chvílích oporou. Prozradila proto, že pro rodinu píše dopisy a natáčí videa, která si bude moci pouštět, až už tady Doherty nebude.

Velkou oporou jí během let byl manžel Kurt Iswarienko. V dubnu však herečka podala po jedenácti letech žádost o rozvod. Bližší informace nejsou známé. Její mluvčí Leslie Sloane pouze uvedla, že „rozvod je to poslední, co Shannen chtěla. Bohužel cítí, že nemá jinou možnost.“

Články, které by tě mohly zajímat