Právě vysíláme

Slunečná definitivně končí, diváky čeká posledních devět dílů

6. ledna 2022 12:10
Slunečná definitivně končí, diváky čeká posledních devět dílů

Slunečná po dvou letech definitivně končí. Diváci se mohou těšit na posledních devět dílů, poté seriál zcela nahradí Zoo. I v ní se v hlavní roli objeví Eva Burešová, vídat budou moci také Lucii Polišenskou a další herce ze Slunečné.

Slunečná dává po dvou letech svým divákům sbohem. Příběh o tom, jak se mladá statkářka zamilovala do byznysmena z Prahy, na obrazovkách končí a nahradí ho seriál Zoo. Jak ale uvedla Eva Burešová pro televizi Prima, i v posledních dílech se mají diváci na co těšit. „Ve finále diváky spousta věcí překvapí. Já jsem sama myslela, že budou porodem taková ta zábava a zápletky končit, ale vůbec ne, bude jich tam mnohem víc než doteď.“

V úterý Prima odvysílala první z posledních deseti dílů. Další čeká příznivce seriálu ve čtvrtek, nadále pak budou TýnuJankem vídat vždy v úterý večer. Slunečná by pak z obrazovek měla zcela zmizet na přelomu února a března.

V té době ji zcela nahradí Zoo, která vtrhne na obrazovky už 13. ledna a vyplní čtvrteční večerní vysílací čas. V hlavní roli se objeví opět Eva Burešová, jež si zahraje postavu Viktorie. „Je to mladá holka se spoustou dluhů a exekucí, protože ji o všechno okradl bývalý partner… Aby všechno zaplatila, bere všechnu práci, co se dá,“ uvedla herečka.

Jak dodala, natáčí ve stejných prostorech, kde vznikala i Slunečná. „Byl to šok, když jsem tam přišla poprvé. Diváci to asi úplně nepoznají. Ale tím, jak jsem tam byla dva roky každý den, dobře vím, kde co bylo předtím. Je to zajímavé, vlastně spíš smutné… Můj pokoj tam třeba vůbec není.“

Burešová si v Zoo zahraje po boku několika kolegů ze Slunečné včetně Lucie Polišenské. Její seriálovou sestru pak ztvární talentovaná Michaela Pecháčková. Objeví se v roli Sid, dědičky sklářského impéria, která však na rodinné tradice kašle a vydává se za svým snem, chce se stát proti vůli své rodiny ošetřovatelkou v zoo.

Články, které by tě mohly zajímat