Právě vysíláme

Spekulace vyvráceny. Johnny Depp další Piráty z Karibiku nenatočí

28. listopadu 2022 13:07
Spekulace vyvráceny. Johnny Depp další Piráty z Karibiku nenatočí

Minulý týden se na internetu objevily údajně potvrzené informace o návratu Johnnyho Deppa do Pirátů z Karibiku. Hovořilo se o více než šesti miliardové dohodě, kterou měl herec s Disney podepsat. Nyní však byly spekulace vyvráceny. Šestý díl série herec nenatočí.

Poslední díl Pirátů z Karibiku vyšel v roce 2018. Od té doby fanoušci neustále volají po pokračování. Zdálo se, že by jejich prosby mohly být vyslyšeny, když se v médiích objevila informace, že Johnny Depp přijal nabídku Disney ve výši zhruba šesti miliard korun na natočení šestého dílu. Podle zdroje DailyMail však byly nepravdivé.

Se spekulacemi přišel deník The Sun. Johnny je připravený vrátit se jako Jack Sparrow, natáčení je naplánováno na začátek února v přísně utajené lokaci ve Velké Británii,“ stálo ve zprávě s tím, že se nová epizoda měla jmenovat A Day At the Sea. Zároveň v ní bylo uvedeno, že je vše teprve na začátku a nebyl vybraný ani režisér celého projektu. „Johnny se v únoru zúčastní pouze zkušebního natáčení, než se produkce naplno pustí do práce.“

Už v roce 2018 však tvůrci série uvedli, že Deppa by o návrat nežádali. V případě pokračování by chtěli přinést do Pirátů novou energii. Sám herec se pak několikrát vyjádřil tak, že ani on se do role Sparrowa neplánuje vrátit.

Další Piráty z Karibiku Johnny Depp sice nenatočí, už příští rok ale dorazí do České republiky. Se svou kapelou Hollywood Vampires odehraje 16. července 2023 koncert v zámecké zahradě ve Slavkově u Brna.

Články, které by tě mohly zajímat