Právě vysíláme

„Svých pár úchylů mám,“ říká Eva Burešová. Fotky se „vším všudy“ jí posílají i děti

7. července 2021 11:10
„Svých pár úchylů mám,“ říká Eva Burešová. Fotky se „vším všudy“ jí posílají i děti

Herečka a zpěvačka Eva Burešová se již nějaký čas potýká s negativními komentáři na sociálních sítích, které jí z velké většiny zasílají ženy. Právě ony by si měly podle herečky a zpěvačky naopak spíše pomáhat.

Eva Burešová v pořadu Face To Face Reného Kekelyho uvedla, že se na svém Instagramu často setkává úchylnými zprávami. Zaráží ji, že jí je mnohdy posílají děti. „O to horší to je. Vem si, kdybych já byla úchyl. Ten člověk má pocit, že mě zná z televize, že přece nemůžu bejt špatná. Začne mi posílat svoje fotky, videa, adresu. Vem si, kdybych byla úchyl. Já tam přijedu a mohla bych mu ublížit. Děti si neuvědomují, že když někomu pošlou osobní informace, může se to stát,“ uvedla.

Se vzestupem seriálu Slunečná se zvedlo také procento negativních komentářů na jejích sociálních sítích. Nenávistné zprávy píšou Burešové zejména ženy. „Říkám si, že když někdo kritizuje, jak vypadám a nevypadám, jakého mám a nemám syna, a já se pak podívám na profil té osoby a vidím, že jde o maminku dvou dětí, tak si říkám: ‚Proč to dělá?‘ Zaprvé je to sama maminka a nechtěla by, aby takhle někdo řešil ji nebo její dítě, a zadruhé, přece si ženy vždy měly pomáhat navzájem.“

V osobním životě si Burešová užívá nového vztahu. Už několik měsíců randí s kuchařem Přemkem Forejtem. Zpočátku pár svou zamilovanost tajil, a to i s ohledem na syna herečky. „S Přemkem jsme se nějakou dobu poznávali, než jsem je seznámila. Kdybych si nebyla jistá, že to syn zvládne a že to bude OK, tak by vztah nepokračoval,“ vysvětlila ve Face To Face.

S přítelem se potkala na natáčení pořadu Tvoje tvář má známý hlas, kde se převtělil do zpěváka Justina Timberlakea. Už tehdy Burešovou zaujal Forejtův hlas, dohromady se však dali až později.

Články, které by tě mohly zajímat