Právě vysíláme

Teen Wolf se vrátí na obrazovky na podzim. Jedna z hlavních postav bude zřejmě chybět

17. února 2022 13:10
Teen Wolf se vrátí na obrazovky na podzim. Jedna z hlavních postav bude zřejmě chybět

Tvůrci seriálu Teen Wolf se loni rozhodli vyhovět sérii žádostí příznivců a Scott McCall a jeho smečka se vrátí na obrazovky už letos na podzim, nebude však úplná. Podle prvotních informací bude v sequelu chybět fanoušky milovaný Dylan O’Brien.

Poslední díl seriálu Teen Wolf byl odvysílaný v září roku 2017. Od té chvíle však tvůrci a herci čelili neustálým žádostem fanoušků o další pokračování. Minulý rok, při výročí deseti let od prvního dílu série, slovo dalo slovo a cast se dohodl na společném filmu.

Teen Wolf se stal globálním fenoménem, má jeden z největších a nejvěrnějších fandomů. Jsme nadšení, že můžeme spolupracovat s Jeffen Davisem a oživit tento seriál filmem,“ uvedl Chris McCarthy, prezident MTV Entertainment, které snímek uvede.

Své role Scotta McCalla se v něm opět ujme Tyler Posey, na obrazovkách pak příznivci Teen Wolf uvidí i Holland Roden, Coltona Haynese či Shelley Henning. Podle všeho se pak chystá také návrat Crystal Reed, která v třetí sérii zemřela.

V seznamu herců, který vypustila MTV, naopak chybí Dylan O’Brien, nejlepší přítel Scotta. A podle zákulisních informací by se ve filmu objevit ani neměl. Vrátit by se však mohl Tyler Hoechlin alias Derek Hale.

Jak říká synopse filmu, v Beacon Hills povstane velké zlo. „Vlci znovu vyjí, volají po návratu banshee, kojodlaků, pekelných psů, kitsune a dalších nočních měňavců. Jen vlkodlak Scott McCall, který už sice není teenager, ale stále zastává roli alfa samce, dokáže zpět svolat své spojence a důvěrné přátele, aby bojovali proti největšímu nepříteli, kterému kdy čelili.“

Články, které by tě mohly zajímat