Právě vysíláme

TENKRÁT V HOLLYWOODU představuje pro QUENTINA TARANTINA nejúspěšnější film premiérového víkendu

29. července 2019 10:10
TENKRÁT V HOLLYWOODU představuje pro QUENTINA TARANTINA nejúspěšnější film premiérového víkendu

Snímek Tenkrát v Hollywoodu vtrhl do amerických kin jako uragán a hned bylo jasné, že půjde o hit. Podle tržeb snímek zaznamenal nejúspěšnější premiérový víkend ze všech Tarantinových filmů.

Film Tenkrát v Hollywoodu následuje tři a půl roku po posledním snímku Quentina Tarantina Osm hrozných. Diváci se režisérovy novinky evidentně nemohli dočkat, jelikož už během premiérového víkendu, kdy dorazil („jen“) do amerických kin, vydělal čtyřicet milionů dolarů. To je dost solidní cifra, co myslíte?

Snímek pokořil i další rekord režiséra: nejlepší premiérový den. Není jisté, kolik stála propagace filmu, jistě nešlo o malou částku, levné také jistě nebyly herecké hvězdy, které ve filmu účinkují. Už jen z výčtu těch jmen se člověku zatočí hlava: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Al Pacino. I tak se ale zřejmě Tarantino nemusí bát, že by si na sebe film nevydělal.

Na to, abychom mohli odhadnout, jak film celkově dopadne, by bylo třeba znát celosvětové tržby, ale po tak úspěšném debutu v Americe samozřejmě vyvstává otázka, zda snímek překoná Tarantinovy nejúspěšnější filmy (Hanebný parchanti a Nespoutaný Django)? Na odpověď si budeme muset počkat.

 

Zdroj: boxofficemojo.com 

Články, které by tě mohly zajímat