Právě vysíláme

Tohle se nepovedlo. Co Mila Kunis poradila dceři, když zjistila, že do ní strčila spolužačka?

26. října 2021 13:10
Tohle se nepovedlo. Co Mila Kunis poradila dceři, když zjistila, že do ní strčila spolužačka?

Mila Kunis a Ashton Kucher se na výchově svých dětí většinou shodnou, čas od času se však najde věc, ve které spolu zcela nesouhlasí. To platí i o nedávné situaci, kdy herečka zjistila, že do její dcery strčila spolužačka. Podle manžela jí nedala úplně dobrou radu.

Mila Kunis byla dalším hostem The Ellen DeGeneres Show, která rozjela svou poslední sezónu. Moderátorka se herečky mimo jiné zeptala na největší fail v roli rodiče. Ta se nenechala zastrašit a rovnou na sebe práskla, že dceři nedávno dala ne příliš dobrou radu, když zjistila, že do ní strčila její spolužačka.

„Zeptala jsem se jí: ‚A strčilas ji taky?‘ A moje dcera odpověděla: ‚Ne!‘ Já na to: Tak do ní příště strč! Strčíš do ní, řekneš jí, že ne, že děkuješ, a odejdeš pryč.‘,“ práskla na sebe Kunis, která sebe samu označujeme za velmi ochranářskou matku.

Když se po rozmluvě s dcerou otočila, uviděla za sebou stát manžela. Viděla, jak vyděšeně vypadá, podívala se tedy zpět na dceru a dodala: „Nestrkej ji, když budete na prolézačkách nebo na skluzavce. Pokud ale budete stát na rovné zemi, tak do ní strč.“ Podle Kunis šlo o její největší rodičovský fail, který jí Kutcher pořádně vyčetl.

Kutcherem má kromě Wyatt také čtyřletého syna Dimitriho. „Děti jsou jako malí teroristé. Nesmíte s nimi vyjednávat, nebo se nikam nedostanete,“ rozesmála Kunis přítomné. Už nyní je podle ní její dcera velká rozumbrada. „Je nezávislá a nesmírně chytrá. Jsou to dobré vlastnosti, když jste dospělí, jako dítě ale můžete být hádaví,“ prozradila.

Články, které by tě mohly zajímat