Právě vysíláme

Tom Cruise se změnil k nepoznání. Přibral tolik, nebo si nechal napíchat botox?

13. října 2021 12:10
Tom Cruise se změnil k nepoznání. Přibral tolik, nebo si nechal napíchat botox?

„Co to má s obličejem?“ ptají se fanoušci Toma Cruise. Americký herec se objevil na baseballovém zápase a byl téměř k nepoznání. Devětapadesátiletý hollywoodský krasavec vypadal „nafoukleji“ než obvykle, a tak začali jeho příznivci okamžitě spekulovat, zda podstoupil kosmetickou operaci, nebo prostě jen přibral.

Tom Cruise patří mezi největší hollywoodské ikony. Zatímco ještě donedávna se lidé podivovali nad tím, jak může stále vypadat tak mladě, nyní řeší, kde mohl tolik přibrat. Na baseballovém zápase, ve kterém se Los Angeles Dodgers střetli se San Francisco Giants, byl totiž téměř k nepoznání. Nafouknuté tváře z něj udělali naprosto jiného člověka.

Sám herec se ke svému aktuálnímu vzhledu zatím nevyjádřil, a tak mohou jeho fanoušci pouze spekulovat. „Co to má s obličejem? Byl snad u stejného doktora jako Wayne Newton?“ okomentovala fotografie jedna z hercových příznivkyň s odkazem na zpěváka Newtona, který nedávno díky zásahu plastického chirurga také podobně „přibral“.

„Co sis udělal s tak nádhernou tváří? Byla jsem taaak zklamaná, když jsem tě viděla na zápase Dodgers. Přestaň si ty hnusy píchat do tváře, prosím!“ napsala Cruisovi žena vystupující pod přezdívkou begged.

Zda si Cruise skutečně nechal napíchat botox, můžeme jet spekulovat. Jelikož je herec, možná mohl jednoduše přibrat kvůli nějaké roli. Nebylo by to ostatně poprvé, kdy se někdo kvůli filmové postavě vzhledově změnil.

Články, které by tě mohly zajímat