Právě vysíláme

Tom Cruise už deset let neviděl svou dceru Suri

24. března 2023 9:10
Tom Cruise už deset let neviděl svou dceru Suri

Americký herec Tom Cruise se už deset let neviděl se svou dcerou Suri. Ačkoliv na ni měsíčně platí téměř 800 tisíc korun, poté, co se rozvedl s Katie Holmes, přestal být aktivní součástí jejího života. Podle všeho proto, že není členkou jeho církve.

Herec Tom Cruise je příslušníkem scientologické církve. Kvůli tomu se s ním v roce 2012 rozvedla Katie Holmes, která o rozvod takticky požádala v New Yorku. Právě v tomto státě totiž měla větší šanci získat výhradní péči o svou dceru. To se jí také povedlo, a právě tam se začal vztah Cruise a jeho dcery rozpadat. „Neviděl jsem ji tři měsíce,“ přiznal během soudního procesu.

Za tím, že se herec s dcerou nevídá, má stát již zmiňované Cruisovo příslušenství ke scientologické církvi. Suri totiž její členkou není a podle pravidel církve má tak herec zakázáno stýkat se s ní.

Když se Tom Cruise a Katie Holmes rozváděli, bylo jejich dceři pouhých pět let. Letos už z ní bude sedmnáctiletá dívka a podle dostupných informací se s otcem naposled potkala v roce 2013. Není s ním tedy ve styku již deset let a podle blízkých rodiny „Tom už nehraje v jejím životě žádnou roli“.

Kromě SuriCruise ještě dvě dcery, ovšem nevlastní. S bývalou manželkou Nicole Kidman si adoptovali děvčata Isabellu a Connor. Obě mají být součástí scientologické církve, jejímiž členy byli i rodiče žen, které si je z finančních důvodů nemohli nechat.

foto: Profimedia

Články, které by tě mohly zajímat