Právě vysíláme

Tom Holland nenávidí Hollywood. Snažím se žít co možná nejnormálnější život, říká

17. července 2023 15:53
Tom Holland nenávidí Hollywood. Snažím se žít co možná nejnormálnější život, říká

Tom Holland patří mezi největší hollywoodské hvězdy. Proslavil se snímkem o Spinder-Manovi, během jehož natáčení také poznal svou současnou přítelkyni Zendayu. Jak ale přiznává, svět ve světlech reflektorů není pro něj a děsí ho. Raději tráví čas s rodinou a přáteli.

Herec Tom Holland si dává pauzu od hraní a tráví aktuálně svůj veškerý volný čas v Londýně, kde se narodil a strávil dětství. Po boku má partnerku Zendayu, kterou poznal během natáčení Spider-Mana, a často bývá viděn po boku svých rodičů. Jednoduše si užívá život normálního kluka, kterého na každém kroku nesledují paparazzi, jak je zvykem především v Los Angeles.

Jak přiznal v rozhovoru s Jayem Shettym, právě takový život mu vyhovuje. „Rád natáčím filmy, ale nemám rád Hollywood, není to nic pro mě. Děsí mě. Chápu, že jsem jeho součástí, svým způsobem si to i užívám… Ale jak jsem řekl, snažím se žít co možná nejnormálnější život,“ prozradil herec.

„Je velmi důležité nenechat se Hollywoodem pohltit. Znám spoustu lidí, se kterými jsem vyrůstal, ale už nejsme přáteli, protože se v tomhle byznysu ztratili. Já se raději soustředím na to, co mě dělá šťastným. A to je moje rodina a mí přátelé. A také golf, charita, kterou vede má máma,“ dodal Holland.

Herec odstartoval svou kariéru v muzikálu Billy Elliott, poté se přesunul do filmového průmyslu. Zahrál si ve snímcích The Impossible, How I Live Now a In the Heart of the Sea či v seriálu Wolf Hall. Největší slávu mu však přinesla role Petera Parkera ve Spider-Manovi, kterou by si měl v nejbližších měsících zopakovat.

Články, které by tě mohly zajímat