Právě vysíláme

Trailer dokumentu o Harrym a Meghan je venku. Rozvíří vody královské rodiny

2. prosince 2022 16:46
Trailer dokumentu o Harrym a Meghan je venku. Rozvíří vody královské rodiny

Netflix vydal první trailer k chystanému dokumentu o princi Harrym a Meghan Markle, jehož režisérkou byla Emmy oceněná Liz Garbus. V minutovém snímku se fanoušci páru mohou podívat na fotografie ze vzájemného soužití dvojice. Dává rovněž napovědět, že půjde o velmi intimní sérii.

Dokument o princi Harrym a Meghan Markle zachycující vzestupy a pády dvojice patří k nejočekávanějším sériím konce roku. Začal se natáčet před dvěma lety v době, kdy pár oznámil své vzdání se funkcí v královské rodině. Ještě v létě se spekulovalo, zda vůbec patří světlo světa. V monarchii by totiž mohl podobně jako rozhovor s Oprah Winfrey rozčeřit vody.

Minutový trailer fanouškům skrze fotografie připomíná zásadní momenty ze života Harryho a Meghan. Podívat se mohou například na dosud nepublikovaný snímek z jejich svatby,  fotku těhotné herečky stojící u rybníka nebo fotografie z dětství. Součástí traileru je zároveň prostřih zobrazující pár sedící na sedačce před kamerou, povídající o svém životě. Důraz je přitom kladen na plačící Meghan.

„Nikdo neví, co se děje za zavřenými dveřmi. Musel jsem to udělat pro to, abych ochránil svou rodinu,“ říká v krátké ukázce Harry. Manželka ho pak doplňuje slovy: „Nedává to smysl, abychom odvyprávěli sami náš příběh?“

Za natáčení dokumentu dvojice údajně obdržela zhruba dvě miliardy korun. Už nyní je jisté, že bude obsahovat velmi intimní, rodinné záležitosti a pravděpodobně opět rozdělí Británii, potažmo svět na dvě poloviny. V lednu pak bude následovat vydání biografie Harryho. Jmenovat s bude Spare a zřejmě bude rovněž plná kontroverzí.

Články, které by tě mohly zajímat