Právě vysíláme

Transgender Elliot Page se konečně cítí ve svém těle dobře. Pochlubil se fotkou nahoře bez

2. prosince 2021 7:10
Transgender Elliot Page se konečně cítí ve svém těle dobře. Pochlubil se fotkou nahoře bez

Herečka Ellen Page minulý rok oznámila, že se stává transgender osobou a začala si říkat Elliot. Ostříhala se, nechala si odstranit prsní žlázy a bere mužské hormony. Na sociálních sítích nyní vystupuje jako muž, nedávno se pochlubila svým tělem.

Elliot Page nabírá v novém těle sebevědomí. Svou spokojenost vyjádřil sdílením fotografie nahoře bez. Naoko se sice chlubil novým telefonem, fanoušci však dobře pochopili, že o pochvalu mobilu mu nejde. Hvězda filmů Juno nebo Inception snímkem totiž nenápadně ukázala, jak se jí během roku, co se stala transgender osobou, změnilo tělo.

Page letos podstoupil operaci, během které mu byly odstraněny prsní žlázy. „Víš, vylezeš ze sprchy, dáš si ručník kolem pasu, podíváš se do zrcadla a víš, že jsi to ty. Nebyla chvíle, kdy bych zpanikařil… Je super dotýkat se svého hrudníku a cítit se se svým tělem poprvé spokojený,“ uvedl herec v show Oprah Winfrey.

Podporu nachází Page po proměně i u svých přátel. Herečka Julianne Moore okomentovala příspěvek pouhým „omg“ s emoji ohně, moderátor dokumentární série Gaycation a blízký kamarád Page pak napsal: „Ten telefon svou žhavostí úplně zničíš!“

Dlouho předtím, než se Page stal transgender osobou, prošel veřejným coming outem. Přiznal, že je lesbičkou a začal chodit s choreografkou Emmou Porter, kterou si posléze rovněž vzal. V lednu letošního roku však pár podal žádost o rozvod.

Články, které by tě mohly zajímat