Právě vysíláme

Tvůrci seriálu HRA O TRŮNY se ujmou dalšího dílu HVĚZDNÝCH VÁLEK!

15. května 2019 15:10
Tvůrci seriálu HRA O TRŮNY se ujmou dalšího dílu HVĚZDNÝCH VÁLEK!

Hvězdné režisérské duo David Benioff-Dan Weiss se ujme dalšího filmu Hvězdné války: potvrdil to generální ředitel společnosti Disney. Benioff s Weissem se postarali o veleúspěšný seriál Hra o trůny a fanoušci už nyní spekulují, jak budou vypadat Hvězdné války v podání těchto dvou režisérů.

Velká jména

David Benioff a Dan Weiss patří mezi nejznámější režiséry současnosti, a to především díky úspěchu seriálu Hra o trůny. Ačkoliv úspěšný seriál nyní končí, fanoušci známých seriálových režisérů nemusí smutnit, jelikož Benioff s Weissem se v následujících letech chopí další filmové výzvy. Společnost Disney totiž oznámila, že právě duo amerických režisérů se postará o další díl filmové série Hvězdné války a to po připravovaném snímku Star Wars: Vzestup Skywalkera.

Plány do budoucna

Generální ředitel filmového studia Disney, Bob Iger, uvedl, že po filmu Star Wars: Vzestup Skywalkera si ikonická sci-fi série dá na tři roky pauzu. Hvězdné války se poté vrátí v novém znění a pod záštitou nových režisérů.

První film Hvězdných válek po připravovaném Vzestupu Skywalkera zřejmě dorazí do kin v roce 2022. Tehdy se poprvé dozvíme, co nám Benioff s Weissem připraví. Fanoušci se po nepříliš populární páté epizodě v poslední řadě seriálu Hra o trůny trochu děsí, že tohle režisérské duo není zrovna ideální. My jim ale věříme a těšíme se na to, co nám nabídnou v roce 2022!

 

Zdroj: Maxim, Buzzfeed, ČSFD, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat