Právě vysíláme

Vyhazov bývalé manželky Johnnyho Deppa z druhého Aquamana podle producenta nikdy nebyl v plánu

3. srpna 2021 15:10
Vyhazov bývalé manželky Johnnyho Deppa z druhého Aquamana podle producenta nikdy nebyl v plánu

Zatímco herecká kariéra Johnnyho Deppa visí na pomyslném vlásku a to díky sporům s bývalou manželkou Amber Heard, tak sama Heard se o svou pozici podle všeho vůbec nemusí bát. I přes nátlak fanoušků a především fakt, že i jí samotné bylo prokázáno násilné chování.

Nedávno jsme psali o tom, že se výrobce parfémů Dior jako jediný nebojí pokračovat ve spolupráci s Johnnym Deppem, nicméně to je pouze drobek z dřívější herecké hostiny, kterou Depp zažíval. Populární herec se už neobjeví ani v Pirátech z Karibiku, ani ve Fantastických zvířatech a nezdá se, že by v blízké době měl dostat nějakou hereckou nabídku. Všechno je samozřejmě zapříčiněno jeho spory s Amber Heard.

Sama herečka přitom evidentně vyvázne bez sebemenšího kariérního poškození a to ač i jí bylo prokázáno násilné chování. Mnoho fanoušků je navíc přesvědčeno, že viníka představuje právě Heard. Deppovy příznivci dokonce na Twitteru založili iniciativu #JusticeForJohnnyDepp a požadovali po studiu Warner Bros, aby i Heard byla přeobsazena. To ovšem evidentně nehrozilo a ani nehrozí.

„Nemyslím, že bychom jakkoliv chtěli reagovat na něco, co je upřímně řečeno pouze fanouškovský tlak. Je třeba jednat v zájmu filmu. Byli jsme přesvědčení, že když snímek připravují James Wan a Jason Momoa, tak by neměla chybět Amber Heard. Tak to prostě je. Ne, že bych nevěděl, co se na Twitteru děje, to ale ještě neznamená, že na to musíme reagovat, brát to vážně, nebo na přání přistoupit. Je třeba dělat to, co je správné pro film a na tom jsme se shodli,“ uvedl ke kauze producent filmu Peter Safran.

 

Zdroj videa: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat