Právě vysíláme

Vyraz si do kina přes aplikace

24. listopadu 2015 21:46
Vyraz si do kina přes aplikace

Ať už si chceš vyrazit na dobrý film se svou drahou polovičkou nebo s partou kamarádů, bude se ti hodit některá z filmových aplikací.

Appek, které přinášejí programy kin nebo hodnocení filmů je celá řada, my ti představíme dvě zajímavé.

Fdb.cz

Aplikace FDb.cz je asi nejpohodlnější filmovou databází s aktuálním programem více než tří set kin po České republice. Sleduje za vás české i zahraniční premiéry, nabízí hodnocení a komentáře ostatních komentářů, medailonky herců a režisérů, trailery k filmům nebo možnost výběru vašich oblíbených kin či snímků. A pokud si pomocí jednoduchého filtru z nabídky nevyberete, můžete se podívat, co právě dávají na více než 150 televizních stanicích. To všechno zdarma pro Android i iOS.

ArtKina

Seš spíš svobodná duše se sklonem k alternativnímu umění a nevadí ti plavat tak trochu proti proudu? Pak si stáhni aplikaci ArtKinaNabídne ti program artových kin z Prahy, Brna a Ostravy, jako například Aero, Bio Oko, Kino Atlas, Lucerna a Lucerna Brno nebo Evald. Filmy zobrazuje v reálném čase a navíc ti prozradí cenu lístku, stopáž, recenze i hodnocení podle Česko-Slovenské filmové databáze v procentech. Aby ti žádná artovka neunikla, můžeš si nastavit libovolnou dobu upozornění před začátkem promítání. Navíc je volně ke stažení pro zařízení Apple i Android.

Hodně informací o filmových novinkách se dozvíš i na našem webu nebo na zdi v aplikaci Evropy 2 (Android nebo iOS).

Články, které by tě mohly zajímat