Právě vysíláme

Vyšel nový trailer k filmu Wonder Woman 1984, který ukazuje fantastickou akční podívanou

20. září 2020 15:10
Vyšel nový trailer k filmu Wonder Woman 1984, který ukazuje fantastickou akční podívanou

Gal Gadot se ukazuje divákům v novém traileru. Ten znovu potvrzuje, že Wonder Woman 1984 bude opravdu zběsilou akční jízdou. Kromě toho se navíc ukázala jedna zajímavost: film bude jedním z nejdelších v rámci DC Universa.

Snímek Wonder Woman 1984 se kvůli koronaviru dočkal odložení premiéry (filmový průmysl letos dostává jednu ránu za druhou), i tak se však můžeme těšit z japonského traileru, který ukazuje i pár dosud neznámých záběrů.

Film s půvabnou Gal Gadot v hlavní roli bude evidentně šílenou akční řežbou v tom nejlepším smyslu slova. Kromě traileru jsme se také dozvěděli jednu zajímavost: film by měl mít 151 minut, měl by tedy být jedním z nejdelších v rámci celého DC Universa.

Delší bude velmi pravděpodobně Justice League režiséra Zacka Snydera. Delší byl tedy i Snyderův sestřih snímku Batman vs. Superman, který měl 182 minut.  Do kin však šel s délkou 151 minut, tedy se stejnou stopáží jako má mít druhá Wonder Woman.

Doufejme, že Wonder Woman 1984 bude lepším počinem, než zmiňovaný Batman vs. Superman, ze kterého – při vší úctě k Zacku Snyderovi – spíš bolely oči a člověk si říkal, kdy už to divácké utrpení skončí…

Mrkněte na trailer, druhá Wonder Woman totiž vypadá (alespoň podle traileru) opravdu o poznání lépe!

Zdroj: Gavin, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat