Právě vysíláme

Vznikne životopisný film o Michaelu Jacksonovi. Hlavní herec byl odtajněn

31. ledna 2023 11:42
Vznikne životopisný film o Michaelu Jacksonovi. Hlavní herec byl odtajněn

S životopisnými filmy se roztrhnul pytel a po snímku o Amy Winehouse se chystá natáčení další popové ikony. Společnost Lionsgate oznámila film o životě Michaela Jacksona.

Michael Jackson patřil mezi krále popu a pro řadu lidí je naprostou legendou. Jeho život byl navíc tak moc kontroverzní, že si natočení životopisného filmu určitě zaslouží. Snímek si vezme na starost kvalitní režisér Antoine Fuqua a nyní bylo oznámeno i hlavní obsazení.

Je velkým překvapením, že Michaela si zahraje jeho vlastní člen rodiny – synovec Jaafar Jackson. Šestadvacetiletý mladík je synem Michaelova bratra a svou osobností prý přesně zosobňuje svého strýce, krále popu. „Je neuvěřitelné, jak Michaela Jacksona přivádí k životu,“ uvedl režisér Foqua. Hercem je nadšený i scénárista John Logan. Ten přiznal, že i po celosvětovém hledání herce byla volba Jaafara tou nejlepší. Jaafar Jackson je sám zpěvákem a v roce 2019 vydal debutový singl Got Me Singing. Ztvárnit život svého strýce je prý pro něj ohromná čest.

Film se začne natáčet už v letošním roce, ale datum premiéry ještě není známo. Snímek prý připomene zásadní momenty z Jacksonova života a nevynechá kontroverzní momenty. Připomene i aféru toho, kdy byl zpěvák obviněn z pedofilie? Znázorní řadu jeho plastických úprav a zdravotních problémů? To uvidíme!

Jafaar Jackson se svou tetou Janet

Články, které by tě mohly zajímat