Právě vysíláme

Zendaya se cítila na natáčení prvního dílu Spider-Mana jako Hollandova máma. „Budou ho mít ostatní děti rády?“ říkala si

4. února 2022 8:10
Zendaya se cítila na natáčení prvního dílu Spider-Mana jako Hollandova máma. „Budou ho mít ostatní děti rády?“ říkala si

Zatímco Zendaya byla v době natáčení prvního dílu Spider-Mana ve Spojených státech amerických hvězdou, pro Toma Hollanda šlo o úplné začátky. Jak nyní prozradila, cítila se proto na setu tak trochu jako jeho máma. „Bylo to, jako bych ho dávala první den do školky,“ uvedla.

Toma Hollanda dnes nemusíme představovat. Před natočením prvního dílu nové série Spider-Mana byl však poměrně neznámým mužem, zatímco jeho filmová přítelkyně (a poslední měsíce také reálná) Zendaya už měla pár snímků na kontě a ve Spojených státech amerických platila za jednu z největších mladých hvězd současnosti.

V rozhovoru pro Marvel Entertainment prozradila, jaké pro ni začátky natáčení s Hollandem byly. Uvedla, že ona a Jacob Batalon, ve filmu Spider-Manův nejlepší přítel, se cítili během prvního dne zkoušek na natáčení jako rodiče, kteří nechávají své dítě poprvé ve školce.

„Byla jsem za tebe tak nervózní. Jako rodič, který si říká: ,Budou ho mít ostatní děti rády?‘ A taky: ,Doufám, že se nevrátí s pláčem domů.‘ Během natáčení jsem si pak tebe a Jacobem fotila, abyste na to měli nějakou vzpomínku. Bylo to tak roztomilé,“ řekla směrem k Hollandovi.

Dvojice spolu netvoří pár jen ve filmu, ale také ve skutečnosti. Jiskra mezi nimi pravděpodobně přeskočila na natáčení posledního snímku, že je pojí něco více, než kamarádství, však potvrdily až fotografie z loňského července, kdy je paparazzi nachytali při nákupech.

Poslední díl Spider-Mana láme rekordy. Vydělal už přes miliardu dolarů a jeho premiéra se tak stala třetí nejúspěšnější v historii. Během prvního dne film prodal asi tři miliony vstupenek.

Články, které by tě mohly zajímat