Právě vysíláme

Zrod akčního hrdiny Dwayna Johnsona zachytí nový seriál

20. ledna 2021 12:10
Zrod akčního hrdiny Dwayna Johnsona zachytí nový seriál

Televize NBC chystá akční seriál založený na příběhu Dwayna Johnsona. Diváci se dozví, jak vyrůstal, jaký byl student či jak se dostal na ulici.

O dětství Dwayna Johnsona existují jen kusé informace. Teprve koncem minulého roku herec prozradil, že se v mládí protloukal ulicemi Memphisu jako bezdomovec. Zachránil ho z ní jeho nyní dlouholetý přítel Bruno, kterému se Johnson štědře odvděčil.

Nyní proniknou fanoušci do hercova života ještě hlouběji. Už v únoru totiž vstoupí na obrazovky připravovaný seriál Young Rock, který je provede Johnsonovým příběhem od útlého dětství. Nepůjde o žádný dokument, ale o plnohodnotnou komedii, jež bude produkovat sám rodák z Haywardu.

Ve snímku si Johnsona vzhledem k různým věkovým obdobím, která seriál nastíní, zahrají tři odlišní herci. Sám The Rock příběh doplní svým hlasem, kteří fanoušci uslyší na pozadí. A možná se dočkají také skutečných nahrávek z jeho minulosti.

Seriál vstoupí na obrazovky 16. února a bude mít celkem jedenáct epizod. „Přál bych si, aby byl můj táta tady a viděl to. Byl by strašně pyšný,“ uvedl herec.

Zdroj: Refresher, People, ShutterStock

Články, které by tě mohly zajímat