Právě vysíláme

Balaton Sound otevře své brány. 5 důvodů, proč si letošní ročník nenechat ujít

8. června 2023 11:19
Balaton Sound otevře své brány. 5 důvodů, proč si letošní ročník nenechat ujít

Balaton Sound, jeden z největších a nejbarevnějších elektronických plážových festivalů v Evropě, rozzáří od středy 28. června 2023 do soboty 1. července 2023 pobřeží Balatonu svými hity Armin Van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Tiësto, Hardwell, Charlotte de Witte, Carl Cox a celá řada dalších. Přinášíme 5 důvodů, proč letošní ročník nesmíš vynechat!

Perfektní line-up v jedinečných kulisách jezera Balaton

Balaton Sound je dokonalé spojení letní pohodové dovolené a neuvěřitelné festivalové zábavy. Tančíte, plavíte se na lodi, relaxujete na pláži nebo si požitkářsky hovíte v luxusních VIP zónách. K tomu všemu vám hrají své hity Armin Van Buuren nebo Dimitri Vegas & Like Mike. Dále se fanoušci mohou těšit na sety Tiësta, Hardwella, Charlotte De Witte nebo Carla Coxe či Hardwella. Balaton je zkrátka defincí perfektně sestavené party v unikátním prostředí. Kompletní program i s časovým rozvrhem najdete zde.

Party na lodi se vrací i se zástupcem české hudební scény

Po loňské odmlce so do programu vrací i legendární odpolední party na lodi. Letos vás čeká skvělý program na palubě lodi vyplouvající z přístavu Siófok. Připravte se na party uprostřed jezera Balaton s 300 dalšími návštěvníky festivalu! Navíc ve středu 28. června 2023 zahraje i zástupce české hudební scény DJ Viiito.Také se můžete těšit na jména jako je Edo Denova, Chriss Ronson nebo Secret Factory! Více informací najdete tady.

Nové VIP prostory a skvělý festivalový areál

Samozřejmě, že Balaton Sound je hlavně velká party a zábava. Nabízí ale mnohem víc než jen koncerty a tanec před jedním z řady pódií. Návštěvníci si mohou v rámci areálu užít dvoukilometrovou pláž, kde si každý může dopřát zábavu dle svých potřeb. Od slunění a vodních sportů, přes řadu dalších sportovišť, posilovny až po adrenalinové atrakce. Navíc Balaton Sound je jedním z festivalů, kde se investice do VIP vstupenky opravdu vyplatí. Letošní festival představí čtyři nové jedinečné VIP prostory! Každá VIP zóna nabízí širokou škálu služeb od masáží a make-up salónu až po čerstvé nápoje při příchodu nebo exkluzivní večírky přímo vedle DJs na pódiu a dalších překvapení. Manažerka Balaton Sound Anna Filutas k tomu říká: “Balaton Sound je unikátním místem pro party s nezapomenutelnými východy slunce na pláži Balatonu. Je ale také skvělým místem pro načerpání energie během dne. Snažíme uspokojit všechny potřeby návštěvníků festivalu, od dobrodruhů až po návštěvníky, kteří hledají exkluzivitu a pětihvězdičkové služby”.

Vstupenky za nižší cenu budou k dispozici jen do pátku 9. června 2023!

Pouliční divadlo a Fashion HUB + show

Velkolepá produkce pouličního divadla má na festivalu obrovskou odezvu. Letos na Balaton Soundu budou legendární představení od Mirror Crew, Bubble On Circus nebo také úchvatná bubenická show v podání španělského souboru Brincadeira. Giant Street Theatre nabízí velkolepá pouliční divadla, ale i spoustu dalšího nehudebního programu bude bavit návštěvníky po celou dobu festivalu, jako jsou například i každodenní speciální Fashion Show, které budou mít na starosti pečlivě vybrané designérské značky a módní návrháři a návrhářky z celé Evropy.

Party tip pro zkušené ravers: Hosté na každý den festivalu

Letošní program nabízí ještě jednu specialitu – Daily Takeovers, neboli jedinečné hostování party kolektivů z celé Evropy. Na jedné stagi se během festivalu vystřídají skupiny Next Level, Masquarade, Q–Dance nebo Rave Culture, které přivezou na Balaton Sound to nejzajímavější z alternativní a undergroundové scény v kombinaci s několika hvězdnými jmény jako je např. Dimension nebo Claptone!

Články, které by tě mohly zajímat