Právě vysíláme

Daniel Craig si naposledy oblékne smoking Agenta 007. Nový James Bond míří do kin

27. září 2021 10:00
Daniel Craig si naposledy oblékne smoking Agenta 007. Nový James Bond míří do kin

Po téměř dvouletém čekání míří do kin nová Bondovka! Daniel Craig si smoking Agenta 007 oblékne už popáté a podle jeho slov také naposled. Padoucha ztvární oblíbený Rami Malek. Film s podtitulem Není čas zemřít vtrhne do kin ve čtvrtek 30. září 2021.

Fanoušci Jamese Bonda se i v novém snímku s názvem Není čas zemřít mohou těšit na akční scény, nádherné ženy, charismatické muže a nejdražší auta. O konkrétním děti se však zatím pouze spekuluje. Jisté je, že si hlavní roli popáté střihne Daniel Craig, vedle něj se ve filmu objeví také Ben Whishaw, Ralph Fiennes nebo Léa Seydoux, která bude teprve druhou herečkou, jež si zopakuje roli Bondgirl. Očekává se také návrat Christophera Waltze, který si v předešlém díle Spectre zahrál Bondova protivníka.

V nové epizodě se proti Agentovi 007 postaví Rami Malek. Půjde o jeho první vystoupení na plátnech kin od jeho oscarového vítězství. To získal za svou roli Freddieho Mercuryho v Bohemian Rhapsody.

Oficiální skladbu k filmu nazpívala Billie Eilish, která se tak stala nejmladší interpretkou titulní písně k této slavné sérii. Složila ji spolu se svým bratrem Finneasem.James Bond je nejúžasnější filmová série, která kdy existovala. Ještě pořád jsem v šoku,“ uvedla Eilish, která prý dostala k nahlédnutí kus scénáře s úvodní scénou. „S bratrem jsme se do toho pustili a během tří dnů v Texasu jsme to měli napsané,“ líčí zpěvačka, která na No Time To Die spolupracovala s orchestrem a skladatelem Hansem Zimmerem.

Film měl původně režírovat Danny Boyle, který má na svém kontě například snímek Milionář z chatrče. Kvůli neshodám z projektu ale nakonec odstoupil a byl nahrazený Carym Jojiem Fukunagou.

Články, které by tě mohly zajímat