Právě vysíláme

Energetický VEJR bodne. Na fesťáku, na cestách i doma u compu!

29. srpna 2016 0:03
Energetický VEJR bodne. Na fesťáku, na cestách i doma u compu!

Znáš to, mozek by měl makat, jenže zrovna stávkuje. Kilometry k cíli brzdí pocit, že už to nedáš, všichni kolem srší vtipem a energií, jenže tebe přejel parní válec. Právě teď je čas na Vejra. Nealkoholický energetický ležák Vejr byl letos vypuštěn do světa! Tenhle skvostný kousek se může, oproti ostatním nealko pivům na trhu, […]

Znáš to, mozek by měl makat, jenže zrovna stávkuje. Kilometry k cíli brzdí pocit, že už to nedáš, všichni kolem srší vtipem a energií, jenže tebe přejel parní válec. Právě teď je čas na Vejra.

Nealkoholický energetický ležák Vejr byl letos vypuštěn do světa! Tenhle skvostný kousek se může, oproti ostatním nealko pivům na trhu, pochlubit jednou velkou vychytávkou – obsahuje originální granulát theBrainer® od české farmaceutické společnosti RosenPharma, a. s. Pod názvem theBrainer® se ukrývá pěkně ostrá startovací směs v podobě taurinu, glukuronolaktonu, kofeinu a inositolu.

To znamená, že s energetickým nealko pivem Vejr nejen spolehlivě zaženeš žízeň, ale že tě tohle pivo také skvěle nakopne, takže se ti potřebná energie spolehlivě vrátí už po jedné třetinkové lahvince.

A pak s klidem zvládneš dlouhatánskou cestu, co máš právě před sebou, pařbu až do rána a nebo si klidně troufneš napsat studii, na jejíž odevzdání máš zítra deadline a noc se ti na to doteď zdála setsakra krátká. Fajn je, že se dá se Vejr koupit i v příchuti červeného jablka, kterou můžeš s klidem nabídnout třeba své holce (třeba když chceš mít jistotu, že ti neusne…).

Kolem a kolem, Vejr tě hodí do formy kdykoli je potřeba. Tenhle fajnový nealko lomcovák stojí za místo v batohu i v „kápézetce“. O autě nemluvě, tam se ti jich vejde klidně celý pack.

Chceš vědět víc? Tak si přelaď na www.thebrainer.cz.

Energetické nealko pivo Vejr můžeš přijít vyzkoušet třeba 17. 9. 2016 na sportovně hudební akci Den na maXXimum Evropy 2 ve Špindlerově Mlýně.

http://www.thebrainer.cz/

Více na www.thebrainer.cz

Články, které by tě mohly zajímat