Právě vysíláme

Hraj s námi o nový smartphone vivo V21 5G!

22. listopadu 2021 0:01
Hraj s námi o nový smartphone vivo V21 5G!

Zapoj se do soutěže na Evropě 2 a staň se hvězdou sociálních sítí!

Představujeme Ti designový smartphone vivo V21 5G, díky kterému Tvé fotky na sociálních sítích okamžitě vyniknou!

O to, že Tvoje selfíčka budou jak od profíka, se postará unikátní opticky stabilizovaný přední fotoaparát s rozlišením 44 Mpx! Ten navíc obsahuje funkce dvojitého selfie přisvícení a režim nočního focení, skvělé fotky tak pořídíš i za tmy.

Dokonalé snímky svých kamarádů pak zachytíš se zadním trojitým 64 Mpx širokoúhlým foťákem, který perfektně automaticky zaostří. Součástí smartphonu je také možnost dvojitého zobrazení, která zaznamenává videa jak z přední, tak ze zadní kamery.

Všude, kam půjdeš, ohromíš ostatní elegantním designem svého nového smartphonu, ať už půjde o barvu Dusk Blue nebo Sunset Dazzle. S tloušťkou pouhých 7,29 mm se Ti pohodlně vejde do jakékoliv kapsy.

Díky antireflexnímu sklu na displeji E3 AMOLED FullView™ je model vivo V21 5G méně náchylný k otiskům prstů a drobným škrábancům na povrchu. Sklo zároveň zajistí, že i v jasném světle perfektně přečteš vše, co se na obrazovce objeví.

Smartphone také reflektuje pokroky vivo v oblasti vývoje technologie 5G. Tvé připojení k prohlížení a mobilní zábavě tak bude plynulejší a výkonnější než kdy dřív.

vivo V21 5G si nyní pořídíš u obchodních partnerů společnosti vivo až se slevou 2 000 Kč!

Soutěžit o designový smartphone vivo V21 5G můžeš s Evropou 2 na tomto odkaze

 

 

 

Články, které by tě mohly zajímat