Právě vysíláme

Bezrámečkový VIVO APEX si zamilujete na první pohled. Takový smartphone tu totiž ještě nebyl!

9. května 2018 12:10
Bezrámečkový VIVO APEX si zamilujete na první pohled. Takový smartphone tu totiž ještě nebyl!

Na Mobile World Congress 2018 představili zcela nový špičkový smartphone. A tentokrát se nejedná o výrobek Samsungu či Applu.

Smartphone představil ne příliš známý čínský výrobce Vivo. Otestovat se ho rozhodl YouTuber Lewis, který se často dostává k novinkám díky svému světoznámému kanálu Unbox Therapy.

Telefon nazvaný Vivo Apex je vážně unikátní, protože se jedná o vůbec první smartphone, který má displej, jenž pokrývá 98 % přední plochy. Kamera je navíc schovaná do vrchní části telefonu a v případě focení se za 0,8 sekundy sama vysune.

ČTĚTE TAKÉ: APPLE představil levný, ale špičkový iPad! Za jeho cenu ho bude chtít každý

Jelikož displej opravdu zabírá prakticky celou část telefonu, nenajdeme na zařízení žádné odemykací tlačítko. Pro odemknutí bude sloužit spodní část displeje, na kterém jsou zabudovány speciální senzory, které reagují na dotyk dvou prstů. Velkou vychytávkou telefonu je možnost hi-fi audia se třemi zesilovači a DAC převodníkem. Celý displej má také sloužit jako reproduktor.

Sériová výroba tohoto špičkového telefonu začne v polovině roku, cena však stále nebyla uvedena. Tak doufejme, že to nebude až příliš velká pálka.

 

Zdroj: YouTube, Android Central

Mobilní aplikace, bez kterých nedáme ani ránu

Články, které by tě mohly zajímat