Právě vysíláme

KetoMix – nejlepší rozhodnutí mého života

25. ledna 2021 6:00
KetoMix – nejlepší rozhodnutí mého života

Hledáš rychlý, pohodlný a efektivní způsob, jak se zbavit nechtěných kil? Možná tě bude inspirovat Jan Š. ze Šumperka, který nám popsal svou zkušenost s KetoMix dietou. Za 8 týdnů se s pomocí KetoMixu vrátil na svou studentskou váhu.

Celé mládí jsem byl aktivní sportovec. Hrál jsem hokej, chodil do posilovny, jezdil na kole. Během vysokoškolského studia jsem ale kariéru ukončil hokejisty, abych měl čas se plně soustředit na školu. Byl jsem zvyklý na vysokou tréninkovou zátěž a k tomu obrovský příjem potravin. V té době mi však zůstal už jen ten příjem jídla a pohybová aktivita žádná. Netrvalo dlouho a přibral jsem se svou výškou 172 centimetrů nad 90 kilo.

Chtěl jsem tu být pro svou rodinu naplno

Na této váze jsem se trápil šest let. Zkoušel jsem různé diety, nikdy ale nic nefungovalo. A život šel dál. Já se mezitím oženil a narodila se nám dcera. V té době jsem si řekl, že tu pro svou rodinu musím být zdravý a v plné fyzické síle. Opravdu jsem se snažil, ale hubnout sám jsem nedokázal. Viděl jsem ale ohromnou proměnu u mojí tchýně, která zhubla s KetoMixem a s touhle dietou měla super zkušenosti. Tak jsem si řekl, buď všechno nebo nic. Objednal jsem KetoMix dietu na 4 týdny, to už jsem vážil skoro 95 kilo.

Po 8 týdnech zpět na studentské váze

Už po prvním týdnu jsem viděl výsledky. Nejlepší na tom všem bylo, že mi všechna KetoMix jídla chutnala. Nezažil jsem žádnou krizi v podobě hladu, chutí nebo nedostatku energie. První měsíc utekl jako voda. S KetoMixem jsem hubnul rychle a “bezbolestně”. Nebyl tedy důvod přestávat, tak jsem si objednal další jídla a pokračoval. Po 8 týdnech diety jsem se dostal na “studentskou” váhu.

Od té doby, co jsem s dietou skončil, se snažím používat stravovací návyky. které jsem se s KetoMixem naučil. A světe div se, pořád hubnu. Život se mi obrátil naruby, cítím se skvěle a už teď vím, že rozhodnutí, pustit se do hubnutí s dietou KetoMix, bylo nejlepší rozhodnutí mého života.

KetoMixto je nízkosacharidová strava, se kterou se ti podaří zhubnout bez hladovění, stejně, jako se to před tebou povedlo už více než 100 000 zákazníkům. Zároveň tě naučí, jak se stravovat v běžném životě tak, abys zůstal štíhlý a své zdraví chránil i po dietě.

Výživové poradkyně pořád po ruce

Někdy není snadné se v přemíře informací zorientovat. Výživové poradkyně KetoMix jsou ti proto k dispozici každý den od osmé ráno do jedenácté večer. Na telefonním čísle +420 607 487 417, e-mailové adrese info@ketomix.cz nebo na chatu, který najdeš na stránkách www.ketomix.cz, Ti velmi rády zodpoví všechny Tvoje dotazy a poradí i v těch nejzáludnějších oblastech. Udělej objednávku ještě do konce ledna a získej dárek navíc v hodnotě 1 000 korun.

www.ketomix.cz

Články, které by tě mohly zajímat