Právě vysíláme

Potřebuješ zhubnout? Vsaď na KetoMix!

18. ledna 2021 5:00
Potřebuješ zhubnout? Vsaď na KetoMix!

Říkáš si, že potřebuješ dostat pár kil dolů? Nevíš ale, jak na to, když jsou fitka zavřená, taneční kluby jsou taky mimo a možností pohybu je minimum? Zkus to změnou stravy. Možná netušíš, že pohyb není při hubnutí vůbec důležitý. 70 % úspěchu je totiž změna jídla!

Jídlo je 70 % úspěchu

Jestli chceš zhubnout, musíš změnit to, co jíš. Zapomeň ale na hladovky. Ty ti sice pomůžou krátkodobě a rychle změnit postavu, ale jakmile začneš normálně jíst, budeš mít zhubnutá kila zpátky a dost možná, že k nim ještě nějaké další přibude. Vyhladovělé tělo totiž vydá signál uložit vše, co do něj pošleš – jako zásoby před případným dalším hladem. Nehledě na to, že kručení v břiše a slabost z nedostatku energie není nic příjemného. Máš-li v plánu zhubnout trvale, nejlepší je svěřit se do rukou lidí, kteří o hubnutí něco vědí. A od toho je tu značka KetoMix.

 

Kdy jindy, než teď

Až se tě letní trička zeptají, cos dělal v zimě, buď mu ukážeš svoje špeky, anebo se zimního kabátu vzdáš s pyšností. Kdy jindy hubnout než teď, když jsme zalezlí doma bez lákadel restaurací a barů. KetoMix je super v tom, že ti všechna jídla doveze až domů. Skvělý je i pro lidi, kteří neumí nebo nechtějí vařit. Všechna jídla budeš mít připravena za pár minut, návod jak na to, najdeš na obale. Dokoupit budeš muset jen zeleninu, a to už je fakt jednoduché. Jíst budeš 5x denně vždy po třech hodinách a jídla bude tolik, že ti hlad nehrozí. A večer u seriálu si klidně budeš moct dát chipsy!

Tělo je stroj, energii potřebuje

Tělo je jako každý jiný stroj – ke svému fungování potřebuje energii, zejména ze sacharidů. Ty jsou ale při KetoMix dietě omezeny na minimum. A v tom je celé tajemství tohoto hubnutí. Když s KetoMix jídly omezíš sacharidy, tělo někde energii musí vzít. Takže nevzhledné tukové polštáře začne přeměňovat na ketony a těmi nahradí energii ze sacharidů. Takže hubneš při jakékoliv činnosti, třeba i když jen hraješ videohry nebo spíš.

 

Jsi na sladké? Nevadí, i to při KetoMix dietě můžeš

Omezit sacharidy ale neznamená vzdát se sladkostí. KetoMix má spoustu jídel, která si můžeš dát, když tě honí chuť na něco sladkého. Při této dietě můžeš proteinové sušenky, tyčinky nebo nízkosacharidovou čokoládu. K snídani si dej palačinky a k večeři kaši. Jestli jsi naopak spíš fanouškem slaných dobrot, vyber si výborné polévky, omelety, těstoviny, pečivo nebo sušené maso. Večer u telky klidně schroupej pytlík KetoMix Nachos a spát můžeš jít úplně v klidu, protože po nich nepřibereš, naopak.

 

Stačí se jen rozhodnout a objednat

První krok musíš udělat ty – rozhodnout se, že na jaře budeš hubenější. Jestli pořád váháš, klidně se obrať na KetoMix výživové poradkyně, které ti v rozhodování pomohou a k ruce ti budou zdarma po celou dobu diety. Poradí ti třeba s výběrem vhodného dietního balíčku a zodpoví všechny dotazy, týkající se diety. Pak už stačí jen jít na www.ketomix.cz, objednat a pustit se do toho. Když objednávku uděláš do konce ledna, dostaneš navíc dárek v hodnotě 1 000 korun.

Držíme Ti palce!

 

Články, které by tě mohly zajímat