Právě vysíláme

Late Night Shopping s Evropou 2 – zažijte den exkluzivních nákupů jinak

7. října 2020 9:10
Late Night Shopping s Evropou 2 – zažijte den exkluzivních nákupů jinak

Ve čtvrtek 15. října ve Fashion Arena Prague Outlet opět vypukne jedinečný nákupní den spojený se zábavným programem, otevřeno bude do 22:00 hodin.

Nenechte si ujít zážitek z  nakupování s prodlouženou otvírací dobou a neopakovatelnou atmosférou. Tentokrát začínáme už v 10:00 hodin ráno.

O hudební atmosféru se budou celý den na venkovní stage starat DJs Evropy 2. Fleka vám budeme držet na sofa Evropy 2 a těšit se můžete na moderátorskou dvojici Evropy 2 Petra Říbala a Ondřeje Urbana nebo Nastyho. Nebude chybět ani zástupce něžného pohlaví z řad moderátorek Evropy 2 – milovnice módy Zorka Hejdová. Ti všichni se ujmou i vyhlášení výherců soutěže z Ranní show Evropy 2, kde můžete soutěžit o dárkové karty v hodnotě 5 000 Kč na nákupy ve Fashion Arena Prague Outlet. Program je připraven tak, aby odpovídal všem současným mimořádným hygienickým opatřením a byla zajištěna bezpečnost.

Za pozornost stojí ale i mimořádné nabídky módních značek, které plánují až o 80 % výhodnější ceny produktů nebo individuální cenové podmínky na konkrétní produkty. Akční nabídky budou platné pouze tento den.

Pro návštěvníky budou k dispozici koktejlové párty bary se speciální nabídkou od mistrů shakeru z Paipo Cocktails a food truck Gule s čerstvě připravenými tvarohovými mini-koblížky různých příchutí, lahodným domácím vaječným koňakem a výběrovou kávou.

Exkluzivně pro členy Fashion Arena Fashion Clubu jsou opět zdarma připraveny VIP služby pánského holičství Eddie’s Barber a pro dámy Brown Artist. Na všechny členy čeká i čokoládové pohlazení smyslů Lindt a sklenka prosecca.

Zapište si do diářů čtvrtek 15. října a dorazte na den neodolatelných nákupů do Fashion Arena Prague Outlet ve Štěrboholích.

Více informací najdete na stránkách www.fashion-arena.cz.

Články, které by tě mohly zajímat