Právě vysíláme

Legendární COMIC–CON už za pár týdnů v Praze! Zažijte ho s námi.

13. ledna 2020 0:01
Legendární COMIC–CON už za pár týdnů v Praze! Zažijte ho s námi.

Ještě nikdy nebylo v ČR na jednom místě tolik hollywoodských herců, komiksových kreslířů, zahraničních spisovatelů a cosplayerů. Od pátku 7. února 2020 do neděle 9. února 2020 v pražském O2 universu na více než 12 000 m2 pro vás bude připraven famózní program.

Vstupenky na celosvětově nejslavnější festival pop-kultury pořídíte ZDE!

A co vás na Comic–Conu čeká?

Vyfoťte se s hvězdným hostem nebo získejte jeho podpis!

ZDE si můžete dopředu zakoupit fotku nebo podpis některého z hvězdných hostů.

Setkat se můžete například s Ronem Perlmanem (Hellboyem), Brandonem Routhem (Supermanem), Casperem Van DienemHvězdné pěchoty, Annou Shaffer či Predragem BjelacemHarryho Pottera, Davidem NyklemHvězdné brány a s mnoha dalšími např. ze Hry o trůny.

K tomu se navíc na místě budou zdarma podepisovat komiksoví tvůrci, spisovatelé a další známe osobnosti.

Co bude probíhat v sálech?

Těšit se můžete na besedy s Hellboyem, Supermanem a třeba několika herci z Harryho Pottera a ze seriálu Hra o trůny.

Kromě hollywoodských herců, komiksových kreslířů a spisovatelů vás čekají stovky hodin programu ve 14 sálech o pop-kulturních fenoménech jako je Star Wars, Star Trek, Harry Potter, Pán prstenů, Hra a trůny, Marvel universum a další. Těšit se taky můžete na spoustu návštěvníků v úžasných kostýmech a na soutěž PragoCosplay.

Velká videoherna a deskoherna!

Desítky počítačů a konzolí a na nich nejnovější herní pecky! Virtuální reality na každém kroku, nejmodernější herní stroje.

A například  Marvel IronMan VR si budete moci zahrát exkluzivně skoro měsíc před celosvětovým zahájením prodeje! Čekají vás také turnaje o úžasné ceny a spousta hodin zábavy.

Chybět nebudou ani deskovky. Více než 400 m2 deskových her! Nejnovější deskové hry, které si budete moci zakoupit, ale hlavně zadarmo vyzkoušet na více než 60 stolech, kde vám je rádi představí vyškolení promotéři a autoři her.

Více informací najdete na: www.comiccon.cz.

Oficiálním partnerem akce je Coca–Cola Zero, která přináší limitovanou edici StarWars: Vzestup Skywalkera.

Články, které by tě mohly zajímat