Právě vysíláme

Máš doma psa? Pokud ano, musíš mít tuto aplikaci!

7. října 2019 9:00
Máš doma psa? Pokud ano, musíš mít tuto aplikaci!

Vychytaná mobilní aplikace Fiddo je ryze český projekt a má jeden hlavní cíl − propojit tuzemskou komunitu pejskařů.

České republice je skoro dva a půl milionu psů – to znamená, že skoro každý dospělý Čech buď psa vlastní, nebo má v blízkosti někoho, kdo je majitelem čtyřnohého miláčka. A Fiddo dokáže všem těmto lidem pomoci s každodenními starostmi i radostmi!

Seznamka i sociální síť

Zatoulal se ti pes? Díky aplikaci Fiddo, kterou lze zdarma stáhnout jak pro iOS, tak Android, budeš mít větší šanci ho najít. Zároveň získáš rychlé informace v případě jakýchkoli zdravotních problémů svého psího miláčka a můžeš se i seznámit a najít si nové přátele s podobnými zálibami.

Cílem naší aplikace je sjednotit komunity pejskařů v jednotnou a spolupracující kulturu. Vytvořili jsme vlastně sociální síť, která umožňuje založit společný profil majitele a psa. Všichni uživatelé si mohou radit při obtížích nebo nemocech psů, doporučovat stravu nebo vyměňovat zkušenosti s veterinárními klinikami.říká David Navrátil, vizionář a zakladatel aplikace Fiddo.

 

Spousta informací na jednom místě

V aplikaci Fiddo najdeš zajímavosti ze světa psů, rozhovory s kynology, příspěvky psích influencerů a obrovskou spoustu tipů, které ti nejen ulehčí, ale zdokonalí život s psím parťákem. A co je důležité, aplikace umí i pomáhat těm, kteří neměli tolik štěstí a potřebují pomoci.

Pes je pro mnohé lidi partnerem v samotě nebo přítelem dětí. A každý takový pes si zaslouží to nejlepší zacházení. A právě proto podporujeme mnoho zájmových a neziskových organizací a spolků v oblasti péče o psy pomocí domluvených sbírek a kampaní. Naše aplikace chce vzdělávat v oblasti výchovy, tréninku, chovatelství nebo zdraví psů, uzavírá David Navrátil.

Články, které by tě mohly zajímat