Právě vysíláme

Na Comic-Con Prague 2021 dorazí Neal McDonough, Edward James Olmos a Hugh Quarshie

26. října 2020 0:01
Na Comic-Con Prague 2021 dorazí Neal McDonough, Edward James Olmos a Hugh Quarshie

Druhý ročník Comic-Con Prague proběhne v termínu 12. do 14. února 2021 v pražském O₂ universu. Celosvětově oblíbený festival se zaměřuje na filmy, seriály, hry, komiksy a knihy především v žánru sci-fi, fantasy a hororu. Z herců již potvrdili účast Christopher Lambert, Julian Glover a nově byli oznámeni Neal McDonough, Edward Olmos a Hugh Quarshie, z komiksových tvůrců pak Jason Aaron a Francesco Gerbino.

Comic-Con Prague vychází z osvědčeného zahraničního konceptu, jež je vysoce oblíben po celém světě a má za sebou dlouhou historii. První se konal již v roce 1970 v USA. Comic-Con Prague 2021 nabídne fanouškům sci-fi, fantasy a hororu velmi pestrý a bohatý program čítající nejen setkání s filmovými herci a dalšími umělci a besedy s nimi, ale i promítání, workshopy, soutěže, výstavy a také cosplay, hraní videoher či deskových her.

Pozvání na Comic-Con Prague 2021 přijal herec, režisér a producent Edward James Olmos. Nejvíce ho do podvědomí veřejnosti dostaly filmy Battlestar Galactica a Blade Runner a seriály Agenti S. H. I. E. L. D., Dexter a Miami Vice. Dorazí i herec Hugh Quarshie, který je nejvíce spojován se snímky Star Wars: Epizoda I – Skrytá hrozba a Highlander. Do Prahy se chystá rovněž herec Neal McDonough, kterého mnozí znají z filmů Star Trek VIII: První kontakt, Marvel One-Shot: Agent Carter nebo Batman: Útok na Arkham.

Na první ročník Comic-Conu Prague dorazilo neuvěřitelných 23 tisíc fanoušků, což předčilo všechna naše očekávání. Jsme připravení kapacitu ještě navýšit, současně ale myslíme i na možný vývoj pandemie u nás. Proto pracujeme i s náhradním termínem, na který bychom v případě nutnosti akci přesunuli. Každopádně nechceme zarmoutit fanoušky a připravit je o druhý ročník této jedinečné akce,“ uzavírá Pavel Renčín, marketingový ředitel Active Radio, jejíž produkční divize NoLimits akci spolupořádá.

Vstupenky bude možné zakoupit v síti Ticketmaster od 690 Kč, v nabídce budou opět sběratelské a VIP vstupenky.

Novinky a aktuality o akci můžete sledovat na webu a sociálních sítích, kam budou postupně přidávány nové podrobnější informace:

Hrdým partnerem akce je společnost LEGO® se skvělou nabídkou stavebnic, které najdete na Mall.cz.

Články, které by tě mohly zajímat