Právě vysíláme

Než se rozjede léto naplno, přichází jarní pobyty Dolní Moravy

16. března 2022 0:01
Než se rozjede léto naplno, přichází jarní pobyty Dolní Moravy

Naplánovat pro rodinu dovolenou, je někdy tak trochu nadlidský úkol.

Vyzkoušeli jsme pro Vás Wellness hotel Vista na Dolní Moravě a našli jsme to pravé místo, kde se budete společně cítit báječně. V srdci horské přírody si užijete probouzení jara naplno. Skloubit požadavky nejmladších členů rodiny a vykouzlit na jejich tvářích krásné úsměvy, dá občas hodně práce. Jak si odpočinout, a přitom si užít krásné chvíle s vašimi nejbližšími? Jarní paprsky táhnou ven za dobrodružstvím do čisté přírody. Nabídka pobytů pro rodiny s dětmi je pestrá. U nás doma jsme jednoznačně hlasovali pro víkend na horách a pak již přišel na výběr hotel, který by nám nabídl širokou škálu služeb. Přátelé nám doporučili z vlastní zkušenosti Wellness hotel Vista na Dolní Moravě, a tak jsme vyrazili.

 

Hotel je rájem pro děti všech věkových kategorií

Probouzení přírody jsme pocítili nejen z čisté přírody, která obklopuje celý hotel, ale i z neobyčejně propracovaných animačních programů, které tu pro děti připravuje tým animátorů. Překvapilo nás, jak pestrá nabídka animací je. Vyzkoušeli jsme cvičení pro maminky s dětmi do 3 let i saunový rituál pro děti s tématem včelky, která k jaru neodmyslitelně patří. Rituály se odehrávají v saunovém světě, vedle kterého zde najdete i dva bazény a vířivku.

 

Pořádná jízda na horské dráze

Také okolí Wellness hotelu Vista má co nabídnout. My jsme prozkoumali stezky linoucí se krajinou, prohlédli jsme si okolí z výšky na Stezce v oblacích a sjeli pořádnou rychlostí na Mamutí horské dráze. Dvacet pět zatáček, 360° otáčka ve výšce dvanáct metrů nad zemí nebo osmičková smyčka a podzemní tunel. Jízdu, na kterou nikdo z nás jen tak nezapomene, připomíná fotka naší jízdy pořízená fotopastí a kterou máme dnes na naší ledničce!

 

Mamutíkovy zážitkové parky si děti zamilují

Jen pár kroků od Wellness hotelu Vista se nacházejí zážitkové parky, kde si děti užijí legraci s přírodními materiály. Mamutíkovy zážitkové parky ukrývají pohádkové domečky na stromech i na vodě, na písku i mezi provazy. Lanový most, šplhací tunely či pařezové cesty, vodní korýtka a desítky dalších atrakcí pro děti jsou zkrátka rájem v přírodě. Všechny parky jsou interaktivní, děti se tak na chvíli stanou staviteli a objeviteli. Mezi nimi se tyčí Obří mamut největší atrakce svého druhu na světě. Naše děti bylo obtížné z parků vůbec dostat na pokoj a již dnes plánujeme přijet ještě jednou, protože za jedno odpoledne jsme ani nestihli všechny aktivity s dětmi pořádně prozkoumat.

Dnes víme, že víkend nám k prozkoumání všech dobrodružství nestačil a plánujeme vyrazit i v létě, kdy se místním areálu otevře Sky Bridge 721 – nejdelší visutá lávka pro pěší na světě.

Mrkněte na www.hotel-dolnimorava.cz a přijeďte vyzkoušet!

Články, které by tě mohly zajímat