Právě vysíláme

Pohodová zimní dovolená pro celou rodinu na Dolní Moravě

17. ledna 2022 0:01
Pohodová zimní dovolená pro celou rodinu na Dolní Moravě

Mrazivé zážitky od rána do večera zažijete jedině v Horském resortu Dolní Morava.

Kopce pod Králickým Sněžníkem se již zahalily do sněhové krusty a okolní krajina se zbarvila do bíla. Pokud stále váháte, kam se vydat na perfektní zimní dovolenou, máme pro vás tip. Přijeďte do Wellness hotelu Vista a užijte si skvělé služby a zážitky, na které nikdy nezapomenete!

 

Horský resort Dolní Morava je místo, které si užije celá rodina.

5 důvodů pro zimní dovolenou ve Wellness hotelu Vista**** na Dolní Moravě

  1. Dovolená hned za rohem. Za zimními zážitky nemusíte cestovat daleko a na Dolní Moravu se dostanete snadno a rychle.
  1. Ubytování přímo u sjezdovky. Wellness hotel Vista**** se nachází přímo u lanové dráhy a sjezdovek, takže v lyžácích můžete z hotelu vyrazit přímo na sjezdovku. Dětský lyžařský park se nachází jen pár metrů od hotelu. Jistě oceníte prostornou lyžárnu se skříňkou na lyže či vyhřívané sušáky na lyžáky.
  1. Zimní dovolená s rodinou. Rodiny s dětmi milují Horský resort Dolní Morava. Jsou zde pro ně připraveny perfektně upravené sjezdovky s velkými, moderně vybavenými zónami pro děti, kde se dětem věnují proškolení instruktoři.
  1. Radovánky od rána do večera. Dnes se nechystáte lyžovat? Užijte si zábavu na osvětlené sáňkařské dráze, výšlapy na skialpech se skvěle značenými stopami, výlety na sněžnicích, pravidelně upravované běžkařské stopy či večerní lyžování na osvětlené sjezdovce.
  1. Dobijte energii a užijte si skvělé animační programy. Odpočiňte si ve wellness a saunovém světě. Děti potěší bazén se skluzavkou, kde si po lyžování užijete spoustu zábavy. Třešničkou na pomyslném dortu jsou propracované animační programy pro děti a teenagery.

 

Ideální lyžařské podmínky po celou zimu zajišťuje nejmodernější zasněžovací technika.

 

Sáňkování není jen pro nejmenší. Vezměte saně a vyrazte na osvětlenou 2,5 km dlouhou večerní dráhu.

Zalyžuje si celá rodina

Místní skiareál nabízí dvě čtyřsedačkové lanovky, několik vleků a pojízdné koberce pro začátečníky. Čtyřsedačková lanovka U Slona je dlouhá 1 124 metrů a dokáže přepravit 2 400 osob za hodinu. Podobně je na tom i lanovka Sněžník. Nemusíte se tak zbytečně obávat dlouhých front. Novinkou letošní zimy jsou i nová zasněžovací děla. Lyžařům tak resort garantuje kvalitní sněhové podmínky po celou zimní sezónu. Na sjezdovce Kamila na vás navíc čtyřikrát do týdne čeká jedinečný zážitek, osvětlená široká trať pro večerní lyžování. Plánujete na hory vyrazit i s vašimi ratolestmi? V Mamutíkově klubíku si děti užijí spoustu zábavy a lyžování si zamilují.

 

Děti si mohou první lyžařské dovednosti osvojit v lyžařské školičce.

Relax a wellness uprostřed zimy

Wellness hotel Vista přímo u sjezdovky vás nezklame. Vezměte s sebou i své ratolesti, hotelové wellness centrum má dětskou část, kde si děti užijí spoustu zábavy. Prožijte třeba saunové rituály pro celou rodinu, děti můžete svěřit do rukou lektorky plavání. Wellness hotel Vista nabízí jedinečné a propracované dětské programy, u kterých se děti dokonale vyřádí. Hotel se nachází přímo pod sjezdovkou s lanovou dráhou, a tak se nemusíte bát, že vás čeká při cestě na sjezdovku dlouhá cesta.

Horský resort Dolní Morava a Wellness hotel Vista získali certifikaci bezpečné cestování ve spojení s onemocněním Covid – 19 a ocenění Nejdůvěryhodnější značky roku 2021.

Horský resort Dolní Morava si užijete naplno!

 

Wellness hotel Vista**** se nachází přímo u lanovky a jen pár kroků od sjezdovek.

Články, které by tě mohly zajímat