Právě vysíláme

Přijeďte si užít podzimní dovolenou na Dolní Moravu a získejte vstupy do dětských parků zdarma

10. září 2021 8:00
Přijeďte si užít podzimní dovolenou na Dolní Moravu a získejte vstupy do dětských parků zdarma

Sotva začala škola, začne se obvykle ozývat stres způsobený každodenní rutinou. Vymaňte se z tohoto kolotoče a užijte si tentokrát podzim jinak – v klidu, uprostřed krásné přírody, při relaxacích, dobrém jídle a rodinné zábavě.

Horské chaty na Dolní Moravě vám nabídnou zázemí pro celou rodinu a můžete se spolehnout, že se domů vrátíte uvolnění a plní síly do dalších povinností.

Kdo si rád užije ubytování v plně vybaveném apartmánu, získá příjemný benefit v podobě volného vstupu do dětských zábavních parků. Podzimní atmosféra hor vás nabije energií! A co víc, užijete si hory plné aktivit bez obvyklého letního shonu a front.

Naplánujte si podzimní prázdniny pod Králickým Sněžníkem

Na podzim vyrážejí na Dolní Moravu dospělí, ale i rodiny s dětmi, které si chtějí užít pohodovější tempo. Kromě přívětivějšího, avšak stále teplého počasí na ně čekají oblíbené atrakce. Jde například o Mamutí horskou dráhu – nejdelší dráhu svého druhu v Česku a druhou v Evropě, s pětadvaceti zatáčkami zvlněnými nad horskou krajinou a se sklonem až třicet procent. Užijete si také oblíbenou Stezku v oblacích, z níž si z výšky 1 116 metrů nad mořem prohlédnete Králický Sněžník a ostatní hřebeny a lesy. Vyžijete se při cykloturistice na cyklostezkách protkaných skrz horský resort nebo si užijte Trail Park, který je rozdělen do čtyř kategorií podle obtížnosti. Novinkou letošního podzimu je Mlýnský trail, který svojí náročností nadchne především rodiny s dětmi a jeho spodní část se právě otevřela. Pokud nevlastníte kolo, nevěstě hlavu a využijte služeb půjčovny, kde vám kolo zapůjčí. A pokud si na kolo přeci jen netroufáte, máme pro vás zajímavou alternativu. Vyzkoušejte jízdu na horské koloběžce, na které můžete objevovat krásy podhůří Králického Sněžníku a vydejte se na panoramatickou jízdu. Přímo u horní stanice lanovky si koloběžky vypůjčíte a teď už jenom hurá za dobrodružstvím.

Nekončící zábava a poznání uprostřed hor

Dětské zábavní parky dokonale zasazené do horské krajiny jsou pro malé návštěvníky únikem do světa zábavy a her. Užijete si celý den nespočtem různých aktivit napříč několika jedinečnými zónami. Čeká vás Pískový svět, Mamutíkův vodní park s dominantně vyhlížejícím Obřím mamutem nebo Lesní zážitkový park. Pro děti je připraven i oblíbený lanáček, kde se naučí obratnosti a vyzkouší si své sportovní dovednosti.

Ubytujte se jen pár kroků od lanovky

Pokud vás láká představa podzimní dovolené na horách, ale dáváte přednost klidnému ubytování v soukromí, jistě vás osloví některá z horských chat, které se nacházejí jen pár kroků od všech atrakcí. Využít můžete například krásný Penzion Terezka, kde rodiče jistě ocení prostornou dětskou hernu a nově zrekonstruovanou restaurací. Penzion se nachází jen asi 10 minut chůze od lanovky, která vás vyveze přímo na Stezku v oblacích.

Pokud vás lákají horské chaty, vyzkoušet můžete Chatu U Slona či Chatu Marcelka s prostornými plně vybavenými apartmány a dětskými hřišti přímo u chaty. Můžete si tak užít slunečné odpoledne na terase, kdy si děti užijí dovádění na prolézačkách. Chaty jsou výbornou volbou pro rodiny, protože jen pár minut od nich jsou vzdáleny Mamutíkovy zážitkové parky, které si vaše děti užijí a věřte, domů se jim ani chtít nebude. Podzimní nadílka letos přináší těm nejmenším skvělý dárek – přijeďte a ubytujte se na chatách a od pobytu na více jak 2 noci získáte vstupenku do dětských parků zdarma jednou za pobyt. Nabídka je určená pro pobyty v měsíci září a říjnu.

Dolní Morava zkrátka nabízí plno možností pro každého, kdo si chce dopřát zážitky a radost z aktivit a pobytu v přírodě. Propadněte i vy jejímu kouzlu! Připravte se na podzim plný skvělých zážitků. Zjistěte více na webu Wellness hotelu Vista a na stránkách Dolní Moravy.

 

Články, které by tě mohly zajímat