Právě vysíláme

Vyhraj karavan na týden

26. dubna 2021 0:01
Vyhraj karavan na týden

Taky už Ti chybí cestování a nová dobrodružství? To tu máme soutěž přímo pro Tebe.

Celý tento týden soutěžíme o karavan na týden zdarma. Vydali jsme se na výlet a každý všední den přidáváme na náš web fotky ze zajímavých míst České republiky. Jediné, co musíš pro výhru udělat, je správně odpovědět na to, kde jsme fotky pořídili. Každý den jedna fotka. Poznej je všechny a karavan může být na celý týden Tvůj. Neváhej a zapoj se do soutěže a zažij svobodné a bezpečné cestování.

Více informací, stejně jako soutěžní formulář najdeš ZDE.

Campiri dělá pronájem obytňáků jednodušší. Dává dohromady obytná auta od kvalitních půjčoven i soukromých majitelů, a umožňuje jejich jednoduché srovnání, zjištění dostupnosti i snadnou rezervaci. K tomu dává možnost soukromým majitelům obytňáků, aby své miláčky snadno a bezpečně pronajali, a přitom si uhradili část nákladů na jejich nákup a provoz.

Na Campiri.cz si tak snadno najdeš nejvhodnější obytňák, ať už je to kempovací dodávka, rodinná alkovna nebo luxusní integrovaný koráb dálnic. Pak už jen ověříš dostupnost a rezervuješ si ho kdekoliv v republice. Rezervaci uděláš přes pár kliků, za nejlepší ceny a s transparentními podmínkami. Campiri je zkrátka pro ty, kteří milují svobodu, volný čas a dovolenou v obytňáku se všemi výhodami i zážitky, které k tomu patří.

V soutěži přejeme hodně štěstí! Kdyby to ale přeci jen nevyšlo, můžeš si karavan pro svou dovolenou rezervovat už teď na: www.campiri.cz.

Články, které by tě mohly zajímat