Právě vysíláme

Muž už tři roky cestuje po světě. V karavanu, který si sám postavil, a se svou kočkou

31. října 2018 15:47
Muž už tři roky cestuje po světě. V karavanu, který si sám postavil, a se svou kočkou

„Už to bude tři a půl roku, co jsem prodal svůj byt a všechen majetek a vydal se na cesty,“ vzpomíná na začátek svého putování muž, který si říká Rich East. „Jednu věc jsem ale prodat nedokázat. Svoji kočku Willow.“

„Rozhodnutí to bylo nakonec docela jednoduché,“ pokračuje ve vyprávění Rich. „Začal jsem cestovat s ní.“

Od května 2015 už tato nerozlučná dvojice projela přes 70 000 kilometrů. „Viděli jsme pláže, hory, dokonce jsme strávili i tři měsíce v poušti, ale tam se to Willow moc nelíbilo,“ popisuje Rich.

„Naším domovem je karavan; malý dům na kolečkách, který jsem si sám postavil. Je tam všechno, co potřebuju: postel, pár skříněk, kuchyně a spousta skrýší pro jednu malou černou číču. Možná to není moc, ale naším dvorkem je celá Austrálie.

Spousta lidí se diví, že cestuju s kočkou,“ pokračuje Rich. „Jeden tramp mi dokonce jednou řekl: ,Promiňte, ale nějaká kočka se snaží dostat do vašeho karavanu!´ Jo, já vím.“

„Moc rád pozoruju Willow, jak objevuje nová místa. V tomhle je stejná jako já: oba cestování milujeme! Na krku ale raději nosí sledovací zařízení, abych vždycky věděl, kde ji hledat.

Jestli jsem se od Willow něco naučil, pak je to poznání, že nepotřebujete moc, abyste byli šťastni: trochu jídla, přístřešek a spoustu lásky,“ uzavírá Rich.

Podívejte se do galerie na všechna místa, která spolu už projeli. No není to nádhera?

Zdroj: Bored Panda

Galerie: Kočky v punčocháčích

Články, které by tě mohly zajímat