Právě vysíláme

Vyhrajte každý den na Evropě 2 robotický vysavač iRobot Roomba!

1. listopadu 2021 0:01
Vyhrajte každý den na Evropě 2 robotický vysavač iRobot Roomba!

Od pondělí do čtvrtka soutěžíme o skvělé robotické vysavače iRobot Roomba 698 a v pátek o iRobot Roomba i7+.

Zapřáhněte letos do domácích prací robotické pomocníky iRobot a pusťte každodenní úklid z hlavy. iRobot Roomba – Rambo mezi robotickými vysavači dá vašemu životu nový rozměr. Zaručí vám bezstarostný úklid jako z budoucnosti.

Objevte nový styl uklízení s oblíbenou značkou robotických vysavačů a mopů iRobot. Seznamte se s rodinou robotických vysavačů iRobot Roomba a uspořený čas věnujte raději sami sobě a svým koníčkům. Robotické vysavače iRobot se nenechají zastavit žádnou překážkou. Vítězí v testech, uklízí už ve více než 30 milionech domácností a potěší i jako vánoční dárek.

Staňte se členem iRobot Clubu a získejte zdarma 3 letou záruku a další výhody. iRobot Roomba – Rambo mezi robotickými vysavači.

www.irobot.cz

iRobot Roomba 698 přinese do domácnosti větší komfort díky funkci Dirt Detect a možnosti ovládání přes aplikaci iRobot Home, díky které si můžete naplánovat úklid klidně na celý týden. Roomba 698 – Rambo mezi vysavači, uklízí pomocí kombinace štětinového a gumového kartáče a díky nárazníku se zpomaleným dotykem je šetrný k vašemu nábytku. Díky třístupňovému čistícímu systému a navigaci iAdapt nezůstane žádný prostor vaší domácnosti neuklizený.

 

 

iRobot Roomba i7+ je Rambem mezi vysavači, který je skvělou volbou pro každého. Má nejmodernější navigaci, mapování úklidu a dokonce se automaticky vysype ve sběrné stanici CleanBase, díky čemuž můžete na úklid zapomenout na několik týdnů. Zvládne uklidit jakkoliv velké prostory a díky technologii Imprint můžete nastavit časový plán úklidu přesně podle vašich potřeb.

 

 

iRobot Roomba – Rambo mezi vysavači do každé rodiny.

ZAPOJ SE DO SOUTĚŽE

 

Články, které by tě mohly zajímat