Právě vysíláme

Alkoholici mezi slavnými. Komu se podařilo přemoct démona alkoholu?

26. srpna 2023 14:00
Alkoholici mezi slavnými. Komu se podařilo přemoct démona alkoholu?

Dostat se ze spárů alkoholu? To je pro řadu lidí velice obtížné. Zdolat závislost je velice těžké a potřebuje spoustu času, a především odborné péče. Komu ze slavných osobností se to podařilo?

Bradley Cooper

Úspěšný herec a slavný hezoun je jedním z těch, kteří zpočátku své kariéry neunesly slávu a pařili jako o život. Bradley závislost na alkoholu přiznal veřejně v roce 2013. Posléze uvedl, že kdyby nepřestal pít, pravděpodobně by zemřel. Jak sám řekl, s vyrovnáním se se závislostí mu pomohl i film Zrodila se hvězda, kde hrál alkoholika. Teprve tehdy se prý sám sobě podíval pořádně do očí.

Daniel Radcliffe

Na Daniela Radcliffa se na coby malého kluka usmálo velké štěstí, když vyhrál konkurz na Harryho Pottera. Nebo to bylo spíše prokletí? Herec dnes již přiznává, že svět, ve kterém se ve velmi mladém věku ocitnul, nedokázal snést a coby náctiletý začal hodně pařit a pít alkohol. Mladý herec několikrát přišel na natáčení filmů opilý, avšak ze spáru alkoholu se mu nakonec podařilo dostat.

Ben Affleck

Ben Affleck je další smutnou připomínkou toho, že i ty největší hollywoodské hvězdy mají v soukromí vážné problémy. Bena stála jeho alkoholová závislost manželství s Jennifer Garner a herec prý skončil v léčebně celkem třikrát.

Tom Hardy

Slavný britský herec a fešák Tom Hardy se nebojí mluvit o svém divokém mládí. Hardy začal v nízkém věku koketovat s drogami i alkoholem a kvůli závislosti byl dokonce vyloučen ze střední školy. Dnes již střízlivý Tom uvádí, že je šťastný za to, že je na živu.

Adele

Zdá se to neuvěřitelné, ale k alkoholu měla hodně blízko i zpěvačka Adele. Zpěvačka se dnes nebojí přiznat, že na svém prvním velkém turné vystupovala často opilá. Na pódiu pak zapomínala texty svých vlastních písní. Nyní to považuje za nejhorší část svého života.

Články, které by tě mohly zajímat