Právě vysíláme

Nenávist kvete i v Hollywoodu. Které hvězdy se vzájemně nesnáší?

21. března 2023 15:28
Nenávist kvete i v Hollywoodu. Které hvězdy se vzájemně nesnáší?

Hollywoodské hvězdy se nás často snaží přesvědčit v tom, že se svými kolegy jsou „best budies“. V kuloárech showbyznysu ovšem kolují i jejich časté spory, které mnohdy proniknou i na veřejnost. Které hvězdy si na place vjely do vlasů a jejich vzájemný problém se stal veřejným tajemstvím?

Na plátně byli velkými kámoši, ve skutečnosti se však nesnášeli. Někteří hollywoodští herci mají velký problém spolu pracovat a natáčení doprovází jejich vzájemné konflikty. A je to logické, ne každému totiž vždy sedne jeho vlastní kolega či kolegyně a prostě se musí smířit s tím, že ačkoliv daného člověka nemůže vystát, pracovat s ním zkrátka musí. I mezi vámi čtenáři bychom ostatně jistě našli člověka, co si myslí, že jeho spolupracovník je „totální idiot.“

Stejně to mají i herecké hvězdy, jenž se možná naoko tváří jako velcí kamarádi, ale ve skutečnosti se nenávidí. My vám dnes přinášíme seznam slavných herců a hereček, kteří spolu měli během natáčení velký problém a už spolu pravděpodobně spolupracovat nikdy nebudou.

Vin Diesel a Dwayne Johnsson

Spor mezi Vinem a Dwaynem je v Hollywoodu moc dobře známý a hvězdy filmové série Rychle a zběsile se nenávidí od osmého dílu. Dwayne měl totiž problém s Vinovými hvězdnými manýry a se svým kolegou se nemohl snést. Společné scény natáčeli dokonce herci naprosto odděleně a diváci si mohou všimnout, že ve filmu Rychle a zběsile 8 herci nejsou v žádných společných scénách. Vin a Dwayne jsou však profíci, kteří si včas uvědomili, že jim společná spolupráce prostě nesvědčí a každý si šel vlastní cestou. Vin a já jsme měli několik rozhovorů, včetně jednoho důležitého tváří v tvář v mém přívěsu. Uvědomil jsem si, že je mezi námi zásadní rozdíl ve filozofii toho, jak přistupujeme k tvorbě filmů a spolupráci. Trvalo mi to nějaký čas, ale jsem rád, že jsme si to vyjasnili,“ řekl Dwayne v jednom ze svých rozhovorů. Spory mezi herci jsou údajně také důvod k tomu, proč se Johnson neobjeví v Rychle a zběsile 9.

Channing Tatum a Emma Watson

Najde se vůbec někdo, kdo by měl problém s oblíbenou Emmou Watson? Ano, najde! A překvapivě je to slavný Channing Tatum. Během natáčení komedie Apokalypsa v Hollywoodu měla Emma velký problém právě s kolegou Tatumem. Herec se totiž prý před citlivou a jemnou herečkou choval velmi nevhodně, tančil před ní ve spodním prádle a měl neurvalé poznámky. Emma pak s Channingem odmítla natočit společnou scénu a herec se jí za to údajně dlouhou dobu posmíval. Když mělo například pršet, pronesl Channing větu o tom, že to jsou slzy právě Emmy Watson. Někdy si dvě rozdílné osobnosti zkrátka nikdy nesednou.

Lena Headey a Jerome Flynn

Že není dobré začínat si milostný románek s kolegou? To už ví i hvězda ze seriálu Hry o trůny. Herečka Lena Headey, která ztvárnila královnuCersei Lannister a herec Jerome Flynn alias Bronno spolu kdysi chodili. Jejich vztah ovšem skončil bouřlivým rozchodem a odrazilo se to i na natáčení. Dvojice společně natočila pouze jedinou scénu, při které Lena a Cersei spolu ani nemluvili.

 

Sylvester Stallone a Richard Gere

Mezi těmito filmovými velikány vznikl spor při natáčení snímku Páni Flatbushe v roce 1974. Richard Gere byl uprostřed natáčení přeobsazen Perry Kingem. Důvodem byly velké neshody s kolegou Sylvesterem Stallonem. A pozor, spory to byly opravdu bizarní. Hádku totiž měl spustit párek v rohlíku, který Gere jedl na place. Stallone kolegu upozornil na to, aby si dal pozor na čistotu. Gere ho odbyl a jako známku provokace si před Sylvesterem rozbalil další mastný pokrm. To už známý drsňák nevydržel a do Richarda šťouchnul loktem. Herci dali poté režisérovi filmu vybrat – buď odejde jeden z nich, nebo skončí oba dva.

Julia Roberts a Nick Nolte

Když Julia Roberts natáčela film Zbožňuju trable, měla velký problém se svým hereckým partnerem Nickem Noltem. Ten na ní byl totiž na place velmi hrubý a sprostý. Julia s ním proto odmítla natáčet společné scény a musela jí nahradit dvojnice.

 

Články, které by tě mohly zajímat