Právě vysíláme

Hollywoodské hvězdy, které si zamilovaly Prahu: Koho ale v české metropoli okradli

20. dubna 2024 13:37
Hollywoodské hvězdy, které si zamilovaly Prahu: Koho ale v české metropoli okradli

Praha patří mezi nejkrásnější města světa. Naší metropoli si oblíbila i řada zahraničních celebrit a čas tu pracovně i soukromě trávily i největší hollywoodské hvězdy. Kdo si oblíbil české pivo i památky?

Praha je častou filmovou evropskou lokací hollywoodských bijáků. Jedná se o atraktivní místo díky levnější ceně i krásného prostředí. S americkou produkcí tak do hlavní města České republiky přijíždí řada filmových hvězd, které si Prahu nemůžou vynachválit. 

Orlando Bloom

Nejvíce času trávil v Praze patrně Orlando Bloom. V naší metropoli totiž natáčel seriál Carnival Row. Orlando byl z České republiky evidentně nadšený. Jezdil totiž na kole po české přírodě, obrážel místní restaurace a zašel dokonce i na hokej. Proslýchá se i to, že v Praze rád zakoupil nemovitost. 

Orlando Bloom s Katy Perry a Mighty v Praze

Katy Perry

Katy Perry navštívila Prahu, aby přijela za svým přítelem Bloomem. I ona se zdržela hned několik dní a i se svou dcerou si užívala krásu centra města. Dokonce i s Orlandem vyrazila na výlet na kole po Čechách.

Katy Perry s Mighty v Praze

John Malkovich

Herec John Malkovich byl hostem na Filmovém festivalu v Karlových Varech, a dokonce si ve festivalovém uspořádal i svou vlastní módní přehlídku. Malkovich byl v ČR i soukromě a jednou byl dokonce v Praze bohužel okraden kapsáři. I tak prý ovšem na naše město nezanevřel. 

Rosamund Pike

Půvabná herečka dokonce v Praze nějakou dobu žila společně se svou rodinou. Natáčela zde totiž seriál The Wheel. S dětmi dokonce i vyrazila na vodu a posléze pak všechny pobavila svou historkou o tom, jak vypadá české vodáctví. „Podcenila jsem, že je to také velmi oblíbená aktivita pro rozlučky se svobodou a party. Přísahám, že jsem v životě neviděla opilejší lidi než na jedné z loděk. Muži, kteří si stoupli a okamžitě spadli na hubu. Jeden z lodi vypadl, kompletně se vymáchal v bahně a pak se vyškrábal zpátky a bahnem zašpinil i holky,” řekla. 

Keanu Reeves

Herec Keanu Reeves si užíval Prahu v roce 2022. Vyrážel do centra na motorce a navštívil i místní podniky. Na Žižkově se vyfotil i s majitelem restaurace. O slavném herci je totiž známo, že je to velký sympaťák, který si rozhodně nepotrpí na hvězdné manýry.

Chris Hemsworth

Herec z Austrálie natáčel v pražské metropoli akční film Vyproštění 2. V Praze trávil několik měsíců a byl ubytován v hotelu Four Seasons. S manželkou i svými dvěma bratry se často procházel po zimní Praze a nenechal si ujít i českou oblíbenou sladkost trdelník.

Články, které by tě mohly zajímat