Právě vysíláme

Láska podle znamení: Jakého partnera potřebují Raci? Co vyžadují Lvi?

29. srpna 2023 22:34
Láska podle znamení: Jakého partnera potřebují Raci? Co vyžadují Lvi?

Hledáte životní lásku a dáte na znamení? Věříte, že i hvězdy vám poradí, jakého partnera či partnerku si vybrat? Mrkněte na náš partnerský horoskop.

Blíženec

Blíženec k sobě potřebuje člověka, co žije ze dne na den. Někoho, kdo nesnáší plánování a má rád spontánnost. Život podle blížence má být totiž jedno velké dobrodružství. Rutina pro toto znamení nesvědčí nic dobrého. Ani ve vztahu.

Rak

Raci chtějí důvěru a zakládají si na ní. Ženy chtějí trpělivě a vybíravé muže, kteří ale dost často žárlí. Muži chtějí partnerku do rodiny a rovněž vyžadují věrnost.

Lev

Lvi jsou ambiciózní lidé, kteří potřebují za partnera vysoce inteligentního a zabezpečeného člověka. Lvi jsou často vybíraví a nespokojí se jen tak s něčím. Míří vysoko a stejně to požadují od své životní lásky.

Váhy

Váhy rády diskutují nad životem a filosofují. Nebojí se projevit své názory a zároveň nesnáší tvrdohlavé lidi. I váhy potřebují za partnera člověka velmi chytrého, se kterým budou vést dlouhé debaty. Komunikace je pro ně ve vztahu základ. 

Štír

Štíři se neradi omezují a jsou spíše individualisté. Do vztahu tedy potřebují člověka nastaveného stejně jako jsou oni. Štíři se v životě nechtějí omezovat a rádi mají svůj klid a volnost. 

Střelec

Ženy střelce přitahují spíše tišší typy a muži gentlemani. Frajírci a příliš sebevědomí muži nemají u těchto dívek a žen šanci. Muži střelci naopak ženu rádi dobývají a dvoří se jí. 

Panna

Ženy ve znamení Panny k sobě táhnou cílevědomé protějšky. Tito muži přesně vědí, co chtějí – tedy ženu, co je v jejich snech podpoří a bude jim oporou.

Kozoroh

Je-li žena Kozoroh, pak přitahuje protějšky, kteří mají tendence být za každou cenu ve všem nejlepší. Očekávají od svých partnerek, že jim připraví zázemí, ve kterém dosáhnout všeho, po čem touží. Muži v tomto znamení si vybírají tedy spíše tišší typy žen, které jsou nekonfliktní a svolné prakticky ke všemu. 

Ryby

Ženy ve znamení ryb jsou veliké romantičky a přesně i o takové muže mají velký zájem. Večeře při svíčkách, časté výlety do přírody, romantické masáže, to je přesně to, co ryby od partnera vyžadují. 

Články, které by tě mohly zajímat