Právě vysíláme

Milan Peroutka sdílel s fanoušky fotky ze svatby. Nejtěžší bylo přiznat to sám sobě, svěřil se

14. července 2023 13:03
Milan Peroutka sdílel s fanoušky fotky ze svatby. Nejtěžší bylo přiznat to sám sobě, svěřil se

Milan Peroutka je už dva týdny ženatým mužem. Respektive je v registrovaném partnerství s přítelem Dominikem. Svou lásku k němu dlouho skrýval, vždy totiž býval spojovaný s ženami. Ve svém milém však našel spřízněnou duši a rozhodl se dát svou lásku k němu konečně najevo.

Milan Peroutka před dvěma týdny své příznivce překvapil svatbou s přítelem Dominikem. Herec a zpěvák se sice netajil tím, že od loňského podzimu s někým randí, to, že jeho vyvoleným je muž, však ale dokonale skrýval. A fanoušci neměli žádné podezření, přeci jen – Peroutku vždy vídali po boku krásných žen. Několik let například strávil ve vztahu s Míšou Tomešovou.

Registrované partnerství herec s přítelem uzavřeli na zámku Mcely. Nyní s fanoušky sdílel i fotografie přímo z veselky, které přihlížela blízká rodina dvojice. A nutno podotknout, že páru to na snímkách opravdu sluší!

Jak Peroutka uvedl, bylo pro něj velmi těžké přiznat si jinou orientaci. „Nechtěl jsem najednou bejt pro holky spíš kámoška, pořád se jim chci líbit. Chtěl jsem, aby moji klučičí kamarádi neztratil pocit, že se mnou můžou řešit cokoliv,“ přiznal, jaké měl obavy. „Všichni jsme zvyklí pro lepší orientaci v lidech na určité kategorie a já se bál těch klišé a definování. Chci tu být pro všechny,“ dodal.

Herec a zpěvák zároveň poděkoval fanouškům za podporu, kterou mu v posledních dnech ukazovali. „Mám ve zprávách vaše příběhy, a i když teď na rovinu nejvíc řeším ten svůj, děkuju vám za důvěru a nechci ji zklamat. Kdyby měl můj příspěvek pomoct a dodal odvahu jedinému člověku, stálo to za to.“

Dominikovi, kterého si Peroutka vzal, má být podle Blesku pětadvacet let a jeho maminkou má být podnikatelka Renata Roubínková Baierová, které se přezdívá „paní McDonald“. Vlastní totiž několik podniků slavného fastfoodového řetězce.

Články, které by tě mohly zajímat