Právě vysíláme

Natáčení druhé série The Last of Us začalo. Známe výběr dalších herců

30. ledna 2024 12:57
Natáčení druhé série The Last of Us začalo. Známe výběr dalších herců

Pokud jste fanoušky The Last of Us tak jako my, jistě vás potěší zpráva o tom, že druhá série se už natáčí. Na co se můžeme těšit, a hlavně jací herci byli obsazeni ho vedlejších postav, které razantně zamíchají dějem?

První série seriálu natočeného podle oblíbené videohry zaznamenala obrovský úspěch. Fanoušci byli přímo nadšeni z toho, že seriáloví tvůrci úzce spolupracovali s tvůrci videohry a ze seriálu se nestala laciná napodobenina. Za úspěchem stojí i volba hlavních herců. Pedro Pascal byl pro Joella tou nejskvělejší volbou, a i Bella Ramsey dokázala, že je i přes prvotní výhrady fanoušků a hráčů výbornou Ellie.

První série skončila právě v tom nejlepším. Joell a Ellie dorazí do základny světlušek, ovšem Joell se dozvídá, že aby Ellie mohla zachránit lidstvo před nebezpečnou houbovou nákazou, musí zemřít. A jelikož mezi ním a Ellie vznikne silné pouto, Joell se rozhodne velkou část Světlonošů postřílet a Ellie zachránit. Dvojice se posléze vrací do městečka, kde přežívají další lidé. Virová nákaza však dál ohrožuje lidstvo.

Noví herci oznámeni

Natáčení druhé série zkomplikovala stávka scénáristů v Hollywoodu. Začátkem roku 2024 padla ovšem první klapka a byla dokonce zveřejněna jména herců a hereček, které se v druhé sérii objeví jako velmi důležité postavy.

Děj druhé řady seriálu The Last of Us by měl adaptovat druhý díl stejnojmenné videoherní série. Hlavní hrdinka Ellie se ve světě zničeném parazitickou infekcí několik let po událostech prvního dílu vypraví na cestu odplaty za ztrátu blízké osoby. Co se přesně stalo, už možná hráči videohry vědí, fanoušci seriálu se však mohou nechat překvapit. Zvrat v ději bude ovšem zásadní a řada z nás to možná obrečí.

V seriálu se objeví hned několik nových tváří. Hlavní dvojice zůstává pochopitelně stejná. Bratra Joella Tommyho ztvární znovu herec Diego Lina. Novými herečkami je Isabela Marced jako Dina, asijský herec Young Mazino coby Jesse a Kaitlyn Dever, která si zahraje milovanou i nenáviděnou Abby. Režie se nově ujmou tvůrci například seriálu Loki nebo Watchmen. Hlavními tvůrci zůstávají Craig Mazin, Neil Druckman a Peter Hoar. Na HBO Max bude druhá série k vidění až v roce 2025.

 

 

Články, které by tě mohly zajímat