Právě vysíláme

Největší věkové rozdíly slavných párů. Koho od sebe dělí 54 let?

27. června 2023 12:40
Největší věkové rozdíly slavných párů. Koho od sebe dělí 54 let?

Věk je jen číslo, myslí si řada lidí a tímto hesle se jasně řídí i při výběru partnera. Není totiž důležité kolik vašemu protějšku je, ale jak se s ním cítíte. Dnes vám představíme několik slavných párů, mezi kterými je velký věkový rozdíl, a přesto se jedná o velmi spokojenou partnerskou dvojici.

Láska si nevybírá a často je i slepá. Že byste měli žít po boku člověka, který je vám věkově blízko? Omyl! Věk je totiž opravdu jen číslo a dvojice narozené v rozmezí až několika let si mohou velmi rozumět. A tak jako můžete mít staršího kamaráda, tak i partnera nebo partnerku.

Dnes vám představíme slavné partnerské dvojice Hollywoodu, které mezi sebou mají velký věkový rozdíl. A pozor, často se jedná o několik desítek let.

Al Pacino (83) a Noor Alfallah (29)

Legendární Kmort Al Pacino ani v 83 letech neztrácí elán a má v oblibě mladé ženy. Před rokem si herec našel partnerku, která je mladší o neuvěřitelných 54 let. Al se navíc v červnu letošního roku stal počtvrté otcem, což je sice trochu bizár, ovšem když mu zdraví slouží, tak proč ne, že? 😊Když ovšem jeho přítelkyně jménem Noor dítě porodila, Pacino přeci jenom zaváhal a nechal si udělat testy otcovství. Ani on totiž nevěřil, že v jeho věku ještě může zplodit potomka.

Al Pacino a Noor Alfallah (Profimedia)

Robert De Niro (79) a Tiffany Chen (45)

Stejný případ jako Al Pacino je další filmová ikona Robert De Niro. I ten se zamiloval do mnoho let mladší ženy a roku 2021 začal chodit s Tiffany, které je 45 let. A pozor, i De Niro je evidentně i ve svém věku stále plodný muž, protože letos se mu narodila dcera a herec je tak již sedminásobným tatínkem.

Robert De Niro a Tiffany Chen (Profimedia)

Michael Douglas (78) a Catherine Zeta-Jones (53)

Čím úspěšnější herec, tím je po jeho boku větší a mladší kočka, zdá se. Michael Dougles a krásná Catherine Zeta-Jones jsou stálým párem Hollywoodu a velký věkový rozdíl pro ně nikdy nebyl překážkou. Dvojici od sebe dělí 25 let a manželé spolu ustáli i velkou zkoušku v podobě těžké nemoci Douglase. Pár spolu žije už od roku 2000 a má dvě děti – dceru a syna.

Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones (Profimeda)

Alec Baldwin (65) a Hilaria Baldwin (39)

Hilaria byla mladá jogínka, když se jí podařilo sbalit staršího a slavného herce Aleca Baldwina. Dvojice spolu žije od roku 2011 a vychovává sedm dětí. Ačkoliv Hilaria není celebritou, často se na sociálních sítích stala terčem posměchu. Fanoušci se totiž smějí jejímu akcentu. Hilaria má kořeny ze Španělska a cely život žije v Americe. Často se ovšem pokouší o španělský akcent, a právě to je pak na internetu terčem posměchu. Ačkoliv je tedy Baldwin jako herec oblíbený, jeho manželku už tolik ne.

Alec a Hilaria Baldwin (Profimedia)

Harrison Ford (80) a Calista Flockhart (58)

Slavnou hereckou dvojici od sebe dělí 22 let a přesto jí to spolu stále klape. Hvězdný Harrison Ford sbalil herečku ze seriálu Ally McBealová v roce 2002 a po osmi letech se partneři vzali. Společné děti manželé nemají. Ford má z prvního manželství dva syny a z toho druhého pak dceru a syna.

Harrison Ford a Calista Flockhart (Profimedia)

Články, které by tě mohly zajímat